Snelle levering

Voor 16:00 besteld = eerst volgende werkdag in huis

Wij begrijpen dat wanneer je geen koffiebekers meer voorradig hebt, dit snel aangevuld moet worden.

Daarom wordt een bestelling van onze standaard producten altijd de volgende werkdag voor 16:00 uur op de gewenste locatie afgeleverd. Zo kun je direct weer met je collega's genieten van een heerlijke bak koffie.

Bovendien leveren wij je bestelling ook nog gratis bij je op locatie. Zo bespaar je flink op de inkoop van jouw koffiebekers. Goedkopekoffiebekers.nl is dankzij al deze voordelen de goedkoopste leverancier van koffiebekers in Nederland!

Track en Trace

Via het Track en Trace systeem van transmission word je per mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Hierin is onder andere opgenomen hoe laat de bezorger je bestelling van Goedkopekoffiebekers.nl komt bezorgen.

Je hoeft dus niet de hele dag op een pakket te wachten, maar je kunt zelf nakijken wanneer de koffiebekers worden afgeleverd. Deze transparantie bieden wij graag. Zo hoef je je zich geen zorgen te maken en weet je precies wat je te wachten staat!

Klantgerichtheid is één van onze kernpunten en daar is Track en Trace één van de essentiële onderdelen van. Daarnaast voorzien wij je ook altijd van de snelste levering, zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en kun je bij afname van meerdere dozen koffiebekers profiteren van korting.

Weet je niet zeker of je bij de aflevering aanwezig bent?

Geen probleem: dan zorgen wij ervoor dat de chauffeur een half uur voor aflevering telefonisch contact met je opneemt. Dit voorkomt dat je nog een dag langer op je nieuwe koffiebekers moet wachten. Geniet dankzij onze snelle levering daarom morgen al van een heerlijke bak koffie in de koffiebekers van Goedkopekoffiebekers.

Gemakkelijk bestellen wanneer het jouw uitkomt en de volgende werkdag in huis, ook op zaterdag indien gewenst. Liever op een later moment je bestelling ontvangen? Dan kun je bij het afronden van de bestelling aangeven op welke dag je je bestelling geleverd wilt hebben. Wij laten de koffiebekers in dat geval op het gewenste moment bezorgen.