Betalingsmogelijkheden

Bij goedkopekoffiebekers.nl kunt je op verschillende manieren betalen. Hieronder lees je meer informatie over de diverse betaalmethodes.

Betalen met iDeal

Betaal gemakkelijk en snel met iDeal. Je hoeft alleen je bank te selecteren, en je wordt automatisch doorgestuurd naar je bank om de bestelling af te ronden. Het bedrag wordt meteen afgeschreven en wij beginnen meteen met het klaarzetten van je bestelling. De factuur wordt tevens nog per mail toegestuurd voor je administratie.

Betalen via Bancontact

Voor met name Belgische klanten is dit de meest gebruikte manier om veilig online te betalen. Je betaalt de rekening vooraf zodat je hier geen omkijken meer naar hebt.

Bestellen op rekening

Bestel je wel de producten voor je organisatie, maar je gaat niet over de betalingen? Geen probleem: je kunt bij ons gewoon bestellen op rekening. Je doorloopt gewoon het bestelproces en vinkt de optie bestellen op rekening aan. Wij versturen de factuur per mail zodat je deze binnen 10 werkdagen kunt overmaken.

 

Betalen met Krediet-/Debetkaart

Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met krediet- en debetkaarten. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om te betalen met een kredietkaart of met een debetkaart. Wij versturen de factuur per mail zodat je deze binnen 10 werkdagen kunt overmaken.

Betalen met SOFORT

Klanten kunnen met Sofort direct betalen met hun gegevens voor internetbankieren. Snel, direct, simpel en veilig.

Het grote voordeel voor klanten is dat registreren of een rekening openen niet nodig is. Het geld wordt rechtstreeks overgeschreven van de online bankrekening van de klant naar de bankrekening van je webshop. Wij versturen de factuur per mail zodat je deze binnen 10 werkdagen kunt overmaken.