IJsbekers bedrukken met jouw logo of design

Verkoop jij de lekkerste ijsjes en mag de hele wereld dat weten? Met bedrukte ijsbekers val je op! Het bedrukken van jouw ijsbekers met een logo, originele spreuk of een ander design is dan ook de manier om jouw naamsbekendheid te vergroten. Wij bedrukken de ijsbekers in onze eigen fabriek in Groningen. Hierdoor zitten we bovenop het productieproces en kunnen we een goede service voor een erg scherpe prijs bieden. Wij hebben de snelste levertijd en maken altijd een gratis professioneel ontwerp!

Verschillende formaten

Alle ijsbekers in ons assortiment zijn geschikt voor bedrukking. Dus of je nou kleine of grote ijsjes verkoopt, bij ons vind je altijd de perfecte ijsbeker! Benieuwd wat het kost om ijsbekers te bedrukken? Geef in het onderstaande formulier aan welk formaat je zoekt en welke hoeveelheid je wilt. De juiste prijs krijg je meteen te zien!

Tarieven uitsluitend o.b.v. (vrijblijvende) offerteaanvraag

{formbuilder:NzMzODY=}

De voordelen van bedrukte bekers

Met bedrukte ijsbekers versterk je de uitstraling van je bedrijf. Voorbijgangers zien jouw klanten met een herkenbaar bakje lopen, waardoor jouw naamsbekendheid en bereik groeit. Daarnaast is het toch ook veel leuker om ijs te serveren in unieke ijsbakjes? Bestel een grote oplage ijsbekers met jouw bedrijfslogo of ga voor een kleinere oplage om bijvoorbeeld een tijdelijke actie uit te lichten.

Goedkopekoffiebekers.nl is al meer dan 10 jaar de goedkoopste in (bedrukte) koffiebekers en ijsbekers. We bieden de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Al vanaf het begin is er een bedrijfscultuur geweest die zich richt op het tevreden houden van de klant en het aanbieden van de beste producten. Het is dan ook niet voor niets dat we een 9,3 scoren op klanttevredenheid.

Productie in Groningen

Wij produceren alle bedrukte ijsbekers zelf, gewoon bij ons in Groningen. Hierdoor hebben we altijd de snelste levertijden, maar ook enorm scherpe prijzen. We maken altijd een gratis professioneel ontwerp en rekenen nooit verzendkosten of andere verborgen kosten. Naast onze productiefaciliteiten in Groningen hebben wij ook een eigen faciliteit in China voor grote aantallen. Dus wil jij ijsbekers bedrukken met een logo, foto, tekst of ander design? Dan ben je bij Goedkopekoffiebekers.nl aan het juiste adres!

Bedrukking

Zeker niet! We bieden de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Deze prijs is afhankelijk van het formaat dat je kiest.

Al onze bekers kunnen rondom en volvlaks worden bedrukt. Wat er precies op de bekers gedrukt kan worden is afhankelijk van de plek van productie. We hebben namelijk een fabriek in China maar ook een productiefaciliteit in Baflo (Groningen).

Bij productie in Nederland kunnen de bekers tot en met full color worden bedrukt. Dus zelfs foto's kunnen op de bekers worden bedrukt. De levertijd is dan ca. 3 weken.

Bij productie in onze fabriek in China kunnen wij tot en met 6 PMS kleuren drukken. De bekers kunnen volledig volgens jouw huisstijl worden gemaakt. Levertijd is hierbij ca. 10 weken.

De kwaliteit van onze bekers is voor beide mogelijkheden gelijk: Altijd goede stevige bekers met scherpe bedrukking die voldoet aan alle maatstaven.

Het verschil zit voornamelijk in de oplage, levertijd en de prijs. Bij productie in onze fabriek in China is de minimale oplage 50.000 stuks (levertijd ca. 10 weken) en in Nederland is de minimale oplage slechts 1.000 stuks (levertijd ca. 3 weken).

Wat voor jou de beste optie is, is dus erg afhankelijk van de situatie. Neem voor advies contact op met een van onze medewerkers.

Omdat wij alle formaten koffiebekers en ijsbekers produceren verschilt het per formaat hoe groot een afbeelding op een beker kan komen. Neem bij vragen contact met ons op!

Kies op deze pagina het juiste formaat beker, zo kom je op de juiste pagina terecht. Vul daar vervolgens het formulier in. Na het invullen ontvang je binnen 1 werkdag een gratis digitale proefdruk.

Levering

De bekers met een eigen bedrukking die geproduceerd worden in Nederland hebben een levertijd van ca. 3 weken na goedkeuring van het artwork. Indien je de bekers eerder nodig hebt mag je altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Met spoed is het vaak ook mogelijk om al binnen 5 dagen de bedrukte bekers te ontvangen!

De bekers met eigen bedrukking die geproduceerd worden in China hebben een levertijd van ca. 10 weken na goedkeuring van het artwork.

Wij berekenen kosten voor verzending nooit door aan onze klanten: verzending is bij ons dus altijd GRATIS!