Bekers bedrukken

Met bedrukte bekers val je op! Het bedrukken van jouw bekers met een logo, originele spreuk of een ander design is dan ook de manier om jouw naamsbekendheid te vergroten. Wij bedrukken de bekers in onze eigen fabriek in Groningen. Hierdoor zitten we bovenop het productieproces en kunnen we een goede service voor een erg scherpe prijs bieden. Wij hebben de snelste levertijd en maken altijd een gratis professioneel ontwerp!

Kies je formaat

Vrijwel alle koffiebekers in ons assortiment zijn geschikt voor bedrukking. Dus of je nou bedrukte espresso bekers of latte macchiato bekers met logo zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres! Maak hieronder jouw keuze!

120cc (4oz)

De 120cc (4oz) bekers zijn ook wel bekend als espresso bekers. De bekers zijn zeer geschikt voor kleinere warme drankjes.

Ga naar 120cc

180cc (7.5oz)

De 180cc (7.5oz) bekers zijn onze meest bestelde koffiebekers. Het formaat is perfect voor een reguliere kop koffie, water of thee.

Ga naar 180cc

230cc (8oz)

Deze cappuccino bekers zijn net een slagje groter dan bekers voor reguliere koffie. Perfect dus voor de iets grotere warme dranken.

Ga naar 230cc

360cc (12oz)

Serveer jij heerlijke latte's of andere grote dranken? Dan zijn deze latte bekers perfect!

Ga naar 360cc

To Go Double wall

Deze koffiebekers hebben een extra wand, waardoor ze ideaal zijn voor onderweg. Combineer de bekers met een bijpassende deksel en jouw drankjes zijn ready to go!

Ga voor 360cc of voor 230cc

De voordelen van bedrukte bekers

Met bedrukte koffiebekers versterk je de uitstraling van jouw bedrijf. Het is een visitekaartje voor de organisatie. Bestel een grote oplage koffiebekers met bedrijfslogo of ga voor een kleinere oplage om een tijdelijke actie uit te lichten. Bedrukte koffiebekers zijn niet alleen goed voor je naamsbekendheid en externe marketing. Ook voor interne communicatie kunnen bedrukte koffiebekers goed gebruikt worden. Wil je een belangrijke boodschap onder de aandacht brengen bij je personeel? Laat deze boodschap op koffiebekers bedrukken!

Onze service

Goedkopekoffiebekers.nl is al meer dan 10 jaar de goedkoopste in (bedrukte) koffiebekers. We bieden de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Al vanaf het begin is er een bedrijfscultuur geweest die zich richt op het tevreden houden van de klant en het aanbieden van de beste producten. Het is dan ook niet voor niets dat we een 9,3 scoren op klanttevredenheid.

Productie in Groningen

Wij produceren alle bedrukte bekers zelf, gewoon bij ons in Groningen. Hierdoor hebben we altijd de snelste levertijden, maar ook enorm scherpe prijzen. We maken altijd een gratis professioneel ontwerp en rekenen nooit verzendkosten of andere verborgen kosten. Naast onze productiefaciliteiten in Groningen hebben wij ook een eigen faciliteit in China voor grote aantallen. Dus wil jij koffiebekers bedrukken met een logo, foto, tekst of ander design? Dan ben je bij Goedkopekoffiebekers.nl aan het juiste adres!

Vragen over het bedrukken van onze bekers?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bedrukking

Zeker niet! We bieden de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Deze prijs is afhankelijk van het formaat dat je kiest. Bekijk per formaat de bijbehorende kosten:

120cc

180cc

230cc

230cc (dubbelwandig)

300cc (dubbelwandig)

360cc

Al onze bekers kunnen rondom en volvlaks worden bedrukt. Wat er precies op de bekers gedrukt kan worden is afhankelijk van de plek van productie. We hebben namelijk een fabriek in China maar ook een productiefaciliteit in Baflo (Groningen).

Bij productie in Nederland kunnen de bekers tot en met full color worden bedrukt. Dus zelfs foto's kunnen op de bekers worden bedrukt. De levertijd is dan ca. 3 weken.

Bij productie in onze fabriek in China kunnen wij tot en met 8-9 PMS kleuren drukken. De bekers kunnen volledig volgens jouw huisstijl worden gemaakt. Levertijd is hierbij ca. 10 weken.

De kwaliteit van onze bekers is voor beide mogelijkheden gelijk: Altijd goede stevige bekers met scherpe bedrukking die voldoet aan alle maatstaven.

Het verschil zit voornamelijk in de oplage, levertijd en de prijs. Bij productie in onze fabriek in China is de minimale oplage 50.000 stuks (levertijd ca. 10 weken) en in Nederland is de minimale oplage slechts 1.000 stuks (levertijd ca. 3 weken).

Wat voor jou de beste optie is, is dus erg afhankelijk van de situatie. Neem voor advies contact op met een van onze medewerkers.

Omdat wij alle formaten koffiebekers produceren verschilt het per formaat hoe groot een afbeelding op een beker kan komen. De exacte afmetingen van alle formaten kun je aflezen in onze templates, die je hier kunt downloaden.

Kies op deze pagina het juiste formaat beker, zo kom je op de juiste pagina terecht. Vul daar vervolgens het formulier in. Na het invullen ontvang je binnen 1 werkdag een gratis digitale proefdruk.

Levering

De bekers met een eigen bedrukking die geproduceerd worden in Nederland hebben een levertijd van ca. 3 weken na goedkeuring van het artwork. Indien je de bekers eerder nodig hebt mag je altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Met spoed is het vaak ook mogelijk om al binnen 5 dagen de bedrukte bekers te ontvangen!

De bekers met eigen bedrukking die geproduceerd worden in China hebben een levertijd van ca. 10 weken na goedkeuring van het artwork.

Wij berekenen kosten voor verzending nooit door aan onze klanten: verzending is bij ons dus altijd GRATIS!