Zijn koffiebekers inzetbaar als promotiemateriaal?

Als het over marketing gaat, hebben we het al snel over social media, blogs, betaald adverteren via Google AdWords en andere manieren om online onder de aandacht te komen. Vergeten wordt daardoor dat er ook offline volop mogelijkheden zijn wanneer het om het promoten van een organisatie gaat. Zo kunt u koffiebekers inzetten als promotiemateriaal op een beurs of binnen uw organisatie door coffee to go aan te bieden bij medewerkers of klanten. Door herkenbare koffiebekers te gebruiken met een eigen bedrukking, is het mogelijk om op een opvallende manier onder de aandacht te komen.

Invloed van koffie to go bekers

Geeft u een gratis kopje koffie weg of doet u dit betaald via uw eigen koffiebar? Door aandacht aan het koffiebekertje te besteden, vergroot u de impact. Voor u het weet lopen er honderden tot duizenden mensen met hetzelfde bekertje. Denk na over de impact die dit op uw merk of organisatie heeft. Dit kan een enorm verschil maken als het om het stukje naamsbekendheid gaat. Zo kunt u een logo of huisstijl op een koffiebekertje bedrukken of een grafisch ontwerp met eigen boodschap creëren.

Koffiebekers ontwerpen en laten bedrukken bij Goedkopekoffiebekers.nl

Overweegt u om koffiebekertjes te laten bedrukken bij Goedkopekoffiebekers.nl? Dan kunt u rekenen op een vrijblijvend advies en wordt er uitgebreid nagedacht over de manier waarop uw bekertje wordt vormgegeven. Ook kan er door onze designers een kosteloos ontwerp worden geleverd. Op basis van uw wensen of door een eigen huisstijl en bedrijfslogo.

Onderscheidend als het om koffiebekertjes gaat

Steeds vaker worden er witte koffiebekers gebruikt. Hoe zou hij zijn als u voor een felrode variant kiest? Het valt direct op. In Philadelphia heeft HubBub coffee hiervoor gekozen. Ze bepalen inmiddels het straatbeeld in Philadelphia. In tegenstelling tot andere koffiebarretjes, doet HubBub het een stuk beter en groeien zij jaar na jaar met 25% omzet. Dit staat in verband met het opvallende bekertje waarvoor gekozen is. Daarnaast speelt krachtige branding een rol. Daarover kunt u meer lezen in dit artikel.

Overweegt u voor een opvallende kleur te gaan? Laat uw koffiebekertjes via Goedkopekoffiebekers.nl bedrukken. Kies uit één tot en met vijf kleuren of ga voor een meerkleurige bedrukking. Een meerkleurige bedrukking kan vanaf 1.000 stuks geproduceerd worden. Indien u voor een bedrukking in één tot en met vijf kleuren kiest, is het mogelijk om vanaf 5.000 stuks te bedrukken.

Koffiebekers en promotie verduurzamen

Het verduurzamen van onze samenleving zit hem in de kleinste details. Zo is het mogelijk om met koffiebekertjes te verduurzamen. Ideaal om circulaire produceren onder de aandacht te brengen bij medewerkers. Duurzame koffiebekers van Goedkopekoffiebekers.nl kunnen als voorbeeld gesteld worden. Een inspiratiebron om op door te ontwikkelen.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.