Wij zijn genomineerd voor de FD Gazellen Award 2015!

Ja, je leest het goed! We zijn genomineerd voor de FD Gazellen Award 2015! En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op! Hieronder vertellen wij wat deze nominatie inhoudt.

Snelstgroeiende bedrijven van Nederland

De FD Gazellen Award is een initiatief van FD.nl en wordt mede mogelijk gemaakt door ABN Amro en Mazars. FD.nl is onderdeel van het Financiële Dagblad en is gericht op de bedrijven en de economie. De FD Gazellen Award is opgericht om de snelgroeiende bedrijven in Nederland een extra steuntje in de rug te geven en hen nog verder op weg te helpen. Het thema van dit jaar is ondernemershelden, dus ben je voor deze award genomineerd? Dan mag je jezelf een snelgroeiend bedrijf en ondernemersheld noemen!

Goedkopekoffiebekers.nl is opgericht in 2011 en is in een korte tijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van koffiebekers en het bedrukken van koffiebekers. Dit is dan ook de reden dat wij genomineerd zijn voor de FD Gazellen Award. In 4 jaar tijd zijn wij razendsnel gegroeid en dat is opgevallen bij FD.nl. Hier zijn wij natuurlijk hartstikke trots op!

Insight Events

Op dit moment wordt Goedkopekoffiebekers.nl bekeken en becijferd door een jury van financieel specialisten. In november zullen wij ons bedrijf tijdens een Insight Event presenteren aan belangstellenden. Op 10 december is de grote finale in Den Haag.

Wij zijn heel erg blij met de nominatie en hopen dat jullie ons steunen! Meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen, al zouden wij toch wel heel graag willen winnen.