Wegwerp koffiebekers laten bedrukken in 3 stappen

Bij het bedrukken van koffiebekers, worden er automatisch een aantal vaste stappen doorlopen. In dit artikel bespreken we welke stappen dit precies zien en hoe u vanaf het bedenken van een grafisch ontwerp tot de uiteindelijke productie van koffiebekers komt.

Stap 1: koffiebekers kiezen en grafisch werk

Allereerst is het belangrijk om na te denken over welke koffiebekers u nodig heeft. U kunt kiezen uit verschillende formaten. Vaak wordt voor een klein, middelgroot en groot volume gekozen. Zo kunt u klanten en gasten allerlei verschillende formaten aanbieden. Ook kunt u op deze manier een grotere variatie aan koffie schenken, want bij verschillende soorten, horen verschillende volumes. Voor ieder formaat dient een apart ontwerp gemaakt te worden.

Stap 2: koffiebekers laten produceren

Bij het produceren van koffiebekers kunt u voor twee bedrukkingen kiezen. Full colour of tot en met vijf kleuren. Bij een grotere oplage is het een stuk voordeliger om in een beperkt aantal kleuren te bedrukken. Bij een kleiner aantal kunt u het best voor een full colour bedrukking gaan. Heeft u een bedrijfslogo of huisstijl die over veel verschillende kleuren beschikt of bent u gebonden aan een bepaald ontwerp? Dan zit u gebonden aan een full colour bedrukking. Goedkopekoffiebekers.nl doet de productie van koffiebekers onder eigen beheer. Dat betekent dat er sneller geschakeld kan worden en de laagste kosten gegarandeerd zijn. Voor grotere aantallen en een beperkt aantal kleuren, gebruiken wij onze productiefaciliteit in China. Bij multi colour of kleinere aantallen gebruiken wij onze faciliteit in Groningen.

Stap 3: distributie van koffiebekers

Het verspreiden van koffiebekers is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Met name in ziekenhuizen en grotere organisaties is het lastig om iets in het magazijn op te nemen. In dit geval kunt u de distributie uit handen geven. Er kan in één keer een hoeveelheid worden geproduceerd en deze kan vervolgens gedoseerd worden opgestuurd. Precies op het moment dat u koffiebekers nodig hebt. Dit stelt u in de mogelijkheid om opslagruimte te besparen. Goedkopekoffiebekers.nl zal uw voorraad in het eigen magazijn bewaren en uitsturen wanneer u nieuwe koffiebekers nodig hebt.

Je kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.