Waarom kiezen voor promotie met koffiebekers?

Met een koffiebekertje is het vrij eenvoudig om iets te promoten. Tijdens het drinken van een kopje koffie is er immers voldoende tijd om de promotionele boodschap te lezen. Waarom zou u kiezen voor een promotionele actie met koffiebekers?  
  • Nederlanders zijn dol op koffie
  Vrijwel alle Nederlanders drinken koffie. Gemiddeld zelfs drie koppen per dag. En 250 miljoen liter koffie per jaar. Dit komt met name door de gratis voorzieningen op het werk. En koffie drinken we ook thuis, op ieder moment van de dag is er ruimte voor dit drankje. Bij een promotionele actie is het dan ook vrij eenvoudig om een kopje koffie weg te geven. De meeste mensen hebben er zin in.  
  • Koffiebekertjes en koffie zijn goed te betalen
  Voor €0,10 tot €0,30 zet u een kopje koffie van versgemalen bonen. Dit is veel voordeliger dan frisdrank van bekende merken of een glaasje verse jus d’orange.  
  • Het potentiële bereik is enorm
  Eerst geeft u honderd kopjes koffie weg. Bent u te spreken over het resultaat? Dan schaalt u het op. Bij het weggeven van kopjes koffie is het potentiële bereik enorm. Gedurende een dag is het vrij eenvoudig om duizenden kopjes koffie weg te geven.  
  • Koffiebekers lenen zich voor verschillende boodschappen
  Op een koffiebekertje zijn allerlei soorten boodschappen te plaatsen. Naast een bedrijfslogo, is het eenvoudig om een QR-code op het bekertje te zetten, een leuke rebus, wetenswaardigheden, korte verhaaltjes of andere informatie. Op een koffiebekertje kunt u veel kwijt, de informatie die normaal op een flyer zou staan past prima. U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.