Take away koffiebekers met bedrukking laten maken

Een take away koffiebeker is wegwerpbaar en wordt over het algemeen van papier gemaakt. Om lekkage tegen te gaan wordt een speciale coating gebruikt. Dit kan eventueel om bioplastic of normaal plastic gaan. Bij Goedkopekoffiebekers.nl zijn beide varianten te vinden. Door te kiezen voor FSC papier weet u zeker dat het papier uit gecontroleerde bossen komt.

Papieren bekers worden gebruikt in ziekenhuizen, kantoren, scholen en tal van andere locaties. Take away bekers vindt u vaak in koffiebarren. In tegenstelling tot normale bekers, zitten er een groot aantal voordelen aan koffiebekers van papier. De grootste voordelen:

Veilig

Zowel voor verwarmde als koude drankjes zijn koffiebekers veilig. Materialen zijn niet giftig en ook niet als deze verwarmd worden. Ook geeft een coating of het gebruikte papier geen vreemde smaak aan uw drankje af. Om tot de juiste coating en papiersoort te komen, is uitvoerig getest. Bij bioplastic wordt er gebruikgemaakt van natuurlijke materialen. Het lichaam breekt deze materialen af. Als het materiaal op de juiste manier vergist wordt, zal dit door middel van composteren gebeuren.

Gevarieerd aanbod

Koffiebekers zijn te verkrijgen in allerlei soorten. Ook als take away beker. U kunt voor verschillende designs kiezen, ook is het mogelijk om koffiebekers te laten bedrukken in een eigen design. Als u voor take away koffiebekers kiest, is het aan te raden om voor koffiebekers met een deksel te kiezen.

Gebruiksgemak

Papier voelt prettig aan de mond en valt fijn in de hand. De bekers zijn zachter dan varianten van steen of glas. Daarnaast zijn ze vrij licht en kunnen take away bekers eenvoudig opgeslagen worden. Als take away bekers worden opgestapeld nemen ze veel minder ruimte in beslag.

Milieuvriendelijk

Als er gebruik wordt gemaakt van bioplastic en FSC karton, zijn koffiebekers een milieuvriendelijk alternatief. Gelukkig laat Goedkopekoffiebekers.nl u kiezen. Wij verplichten niets. Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u daardoor ook koffiebekers met een normale coating verkrijgen of koffiebekers die van plastic gemaakt zijn. Dit is niet zozeer slechter. Het is een afweging die u met elkaar maakt.

Take away bekers laten bedrukken bij Goedkopekoffiebekers.nl

Wilt u take away koffiebekers laten bedrukken bij Goedkopekoffiebekers.nl? Dat is geen enkel probleem. U kunt zelf een grafisch ontwerp aanleveren dat aan de vereisten voldoet. Ook kunt u kosteloos een grafisch ontwerp door onze designers laten maken. Zo weet u zeker dat het design aan de vereisten van onze machines voldoet. Ook weet u in dit geval zeker dat de juiste kleuren en marges gehanteerd worden.

Je kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.