Suikersticks gebruiken of suiker los aanbieden?

We kennen het allemaal: bij het inrichten van de koffiehoek wilt u er zeker van zijn dat u uw personeel en gasten op de beste manier kunt voorzien van de lekkerste drankjes. Daar horen uiteraard ook toevoegingen zoals suiker en melk bij. Er wordt niet altijd nagedacht over de manier waarop suiker het best kan worden aangeboden.

U kunt kiezen uit: suikersticks of suiker los aanbieden. Allebei een uitstekende keuze, het hangt echter af van de situatie of het beter is om suiker in sticks aan te bieden of los uit een suikerpot.

Wanneer kunt u suikersticks gebruiken?

Suikersticks zijn handig wanneer er regelmatig een rij bij de koffieautomaat staat. De rij wordt langer naarmate men steeds suiker met een lepeltje in de koffie of thee moet doen. In dat geval zijn suikersticks een goede optie, want het voorkomt dat de rij voor de koffieautomaat te lang wordt.

Het gebruik van suikersticks is ook aanzienlijk hygiënischer dan het gebruik van suiker uit een suikerpot. De sticks zijn individueel verpakt en de verpakking beschermt tegen vocht. Zo voorkomt u dat suiker gaat kleven, bij een suikerpot komt dit sneller voor.

Door gebruik te maken van suikersticks zorgt u er ook voor dat het gemakkelijker wordt om te doseren. Tenslotte bevat iedere suikerstick 4 gram suiker, terwijl u bij het los aanbieden van suiker niet altijd weet hoeveel suiker er in drankjes verdwijnt. Zeker wanneer uw gasten of personeelsleden op de inname van suiker letten is het prettig als hoeveelheden duidelijk gedoseerd zijn.

Wanneer kunt u suiker los aanbieden?

Het los aanbieden van suiker is vooral handig als er nauwelijks koffie of thee wordt gedronken. In dat geval is het niet nodig om sticks aan te bieden en wilt u mogelijk geen grote hoeveelheden suikersticks inslaan.

Bovendien is het prettig om suiker los aan te bieden als u een horecagelegenheid heeft. In dat geval kunnen bezoekers zelf beslissen hoeveel suiker zij gebruiken. U kunt suiker in een pot met deksel aanbieden. Zo weet u zeker dat de suikerpot tegen viezigheid en vocht beschermd wordt, ook kan er voor een ‘suikerschenker’ worden gekozen.

Welke keuze gaat u maken?

U bepaalt zelf wat u de komende maanden op kantoor, bij u in de winkel of in uw horecagelegenheid gaat gebruiken. Kiest u voor suikersticks? Dan kunt u bij Goedkopekoffiebekers direct suikersticks bestellen. Suikersticks zijn er in verschillende ontwerpen en u kunt uw suikersticks zelfs in een eigen huisstijl laten bedrukken.

Bekijk hier ons assortiment aan suikersticks