Soepbekers to go voor bezorgrestaurants

Het afhalen en bezorgen van maaltijden komt steeds meer voor. Bij soep kan de bezorging soms een uitdaging zijn. Tenminste, wanneer je niet over geschikte soepbekers beschikt. Wij zijn al jaren ijverig bezig met het perfectioneren van onze duurzame soepbekers. Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, lekken niet en hebben een isolerende werking zodat de soep lekker warm blijft tijdens transport.  

Voorwaarden voor een goede soepbeker 

Een goed bruikbare soepbeker dient aan een hele rij voorwaarden te voldoen. Denk bijvoorbeeld aan een goede sluiting, de isolerende werking en de grootte. Daarnaast vinden wij het zelf erg belangrijk dat de bekers van milieuvriendelijk materialen gemaakt zijn. Bij ons tref je duurzame soepbekers in allerlei soorten en maten aan, voor soep als voorgerecht of voor soep bij grote trek.  

Isolerend materiaal voor heerlijke warme soep 

Warm is soep het lekkerst. Tussen het bereiden en het daadwerkelijk bezorgen loop je echter de kans dat het gerecht afkoelt. Daarom is het belangrijk om de soep in een beker met een isolerende werking te vervoeren. Hierdoor komt de bestelling nog heerlijk warm bij de consument aan. Daarnaast heeft een stevige en isolerende soepbeker nog een voordeel. Het materiaal zelf wordt minder warm waardoor je de beker goed kan vasthouden zonder je handen te branden. Onze bekers zijn geschikt voor vloeistoffen met een kokendhete temperatuur.  

Een goed sluitende deksel voor transport 

Het is wel zo prettig dat alle soep bij aankomst nog in de beker zit. Een stevige en nauwsluitende deksel is vereist om dat voor elkaar te krijgen. Soep is een vloeistof en kan bij slechte soepbekers dus eenvoudig lekken tussen een kiertje door. Gelukkig is bij gebruik van onze soepbekers met deksel is geen extra folie nodig om morsen te voorkomen. Al onze soepbekers zijn namelijk te combineren met een ideale soepdeksel die perfect past. De deksels zijn eveneens duurzaam en gemaakt van biologische materialen.  

Duurzame materialen om onze omgeving te beschermen 

Het belang van milieuvriendelijke materialen voor verpakkingen mag niet onderschat worden. Uiteraard proberen we allemaal dat er zo weinig mogelijk verpakkingen in de natuur terecht komen. Echter, als bezorgrestaurant is weinig aan dit gedrag te doen. Je levert de soep af en het gerecht inclusief de verpakking zijn daarna eigendom en verantwoordelijkheid van de consument. De enige oplossing is het aanbieden van voedsel in biologisch afbreekbare materialen. Want die hebben een veel minder desastreus effect op onze leefomgeving wanneer ze in de natuur terechtkomen.