Smoothiebekers voor smoothiebar: wat heb ik precies nodig?

Wanneer u smoothies uitschenkt is het belangrijk dit in de juiste beker te doen. Zo kan men optimaal genieten van verse sappen en producten zoals smoothies. Belangrijk is voor een smoothiebeker te kiezen die niet lekt, geen smaak afgeeft en de juiste hoeveelheid uitschenkt. Bij Goedkopekoffiebekers.nl zijn we gespecialiseerd in smoothiebekers en aanverwante disposables.

Smoothiebekers van 300 cc

Goedkopekoffiebekers.nl is gespecialiseerd in wergwerbare bekers zoals smoothiebekers. Wat betreft de smoothiebekers is er gekozen voor een 300 cc variant van PET materiaal. Omdat deze smoothiebekers op de juiste manier gefabriceerd zijn kunt u rekenen op een kraakhelder eindresultaat. Smoothiebekers worden ook ingezet als shakebekers. Zo kunt u bijvoorbeeld ook ijscappuccino en fruitsap in deze bekers uitschenken. Smoothiebekers kunt u bestellen per 1.072 stuks.

Platte of bolle deksel voor smoothiebeker

Wanneer er een smoothie wordt uitgeschonken is het prettig als deze niet lekt. Om de kans op morsen te verkleinen heeft u een platte deksel of bolle deksel nodig. Kiest u voor een bol deksel? Dan beschikt uw smoothiebeker over extra capaciteit.

Plastic bekers 180C cc

Wilt u een kleinere hoeveelheid uitschenken? Kies in dat geval voor de plastic bekers van 180 cc. Deze plastic bekers zijn te gebruiken voor koude dranken, smoothies en fruitsap. Met name door het transparante plastic kunt u uitstekend zien wat er in de beker zit. U kunt deze plastic bekers bestellen in dozen van 3.000 stuks.

Andere benodigdheden voor smoothiebar

Naast de smoothiebekers van Goedkopekoffiebekers.nl spelen er ook andere benodigdheden een rol. Denk aan een blender en de benodigde ingrediënten voor het maken van smoothies of gelijksoortige producten. Bij een smoothiebar liggen de meeste ingrediënten vaak vers en gesneden klaar. Zo kan direct worden gestart met het bereiden van een smoothie en kan deze vervolgens worden uitgeschonken. Producten die zeer bederfelijk zijn kunnen eventueel pas gesneden worden wanneer er besteld is. Daarnaast kan er gedeeltelijk met bevroren producten worden gewerkt. Wanneer u producten in de diepvries bewaart, minimaliseert het bederf en zorgt u voor een verfrissend eindresultaat.

Eigen smoothiebar: vast of mobiel

Wanneer u een eigen smoothiebar begint is het verschil tussen een vaste of mobiele smoothiebar groot. Toch zijn er ook veel overeenkomsten. Zo is het bij een smoothiebar noodzakelijk om te letten op zaken als bederf en kunt u een gelijksoortig assortiment aan smoothies aanbieden. Daarnaast zal het bij iedere smoothiebar wenselijk zijn om voor plastic smoothiebekers te kiezen. Op deze manier kan een smoothie gemakkelijk worden meegenomen en hoeft u minder af te wassen.

Een smoothiebar begint meestal als mobiele smoothiebar en kan daarna groter groeien. Het grote voordeel daarvan is de ervaring die op een relatief laagdrempelige manier kan worden opgedaan. Als het goed gaat kan worden overgestapt naar een vaste locatie.

U kunt ons bereiken via 050 7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!