Roerstaafjes van hout of plastic gebruiken?

Bent u bezig met het inkopen van roerstaafjes? Dan vraagt u zich mogelijk af of er roerstaafjes van plastic of hout benodigd zijn. In dit artikel bekijken we de verschillen en kunt u een afgewogen beslissing maken.

Wanneer u koffie, thee of soep drinkt is het belangrijk dat er geroerd kan worden. Met een simpele polsbeweging kan melk(poeder), suiker of soep door een warme vloeistof worden verspreid. Zo kunt u direct genieten van uw soep, koffie of thee!

Bij Goedkopekoffiebekers hebben we nagedacht over de manier waarop roerstaafjes gebruikt worden en hebben we onderzocht waar de behoefte precies ligt. Al snel kwamen we erachter dat er naast plastic roerstaafjes ook steeds vaker roerstaafjes van hout gebruikt worden. Dit heeft te maken met het natuurlijke en neutrale karakter van hout, het ziet er leuk uit en doet niets met de smaak. Daarnaast is plastic ook nog steeds populair. Dit heeft te maken met de lage prijs van het materiaal en het gemak waarmee u deze roerstaafjes kunt gebruiken.

Roerstaafjes van plastic

Kiest u voor plastic roerstaafjes? Dan is het belangrijk dat deze sterk genoeg zijn. Bij Goedkopekoffiebekers heeft men er in het bijzonder op gelet dat plastic roerstaafjes niet breken of smelten wanneer ze gebruikt worden. Dit heeft te maken met de eigenschappen van het materiaal en de uitstekende kwaliteit.

Daarnaast is het belangrijk dat roerstaafjes geen smaak afgeven en zo lang mogelijk goed blijven. Goedkopekoffiebekers heeft voor plastic roerstaafjes van polystyreen gekozen, dit materiaal is enorm stevig en ideaal voor hete koffie, thee of soep. Standaard worden deze plastic roerstaafjes in een handige dispenser aangeleverd. Wilt u roerstaafjes in een meer klassieke dispenser bestellen? 

Roerstaafjes van hout

Naast roerstaafjes van plastic kunt u ook voor roerstaafjes van hout kiezen. Roerstaafjes van FSC hout komen uit gecontroleerde bossen en zijn op een duurzame manier verwerkt. Prettig aan de roerstaafjes van hout is dat u deze zowel in een 11 cm variant als 14 cm variant kunt bestellen. Zeker als er met bekers in verschillende maatvoeringen wordt gewerkt is het prettig wanneer u uit verschillende lengtes kunt kiezen. Deze houten roerstaafjes geven net als plastic roerstaafjes geen vreemde smaak af. U kunt houten roerstaafjes in een handige dispenser bestellen en ze vervolgens direct gebruiken.

Dispenser met roerstaafjes, suikersticks en creamers

Gebruikt u roerstaafjes in combinatie met suikersticks en creamers? Waarschijnlijk wel! Goedkopekoffiebekers heeft daarom een voordeelpakket van deze drie dispensers gemaakt. Zo heeft u alles bij de hand en kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of soep. Alle benodigdheden staan klaar!

Dit totaalpakket bestaat uit 600 suikersticks, 600 creamers en 2.000 roerstaafjes! Wanneer u meerdere van deze totaalpakketten bestelt kunt u op een interessante korting rekenen. Vraag voor grote aantallen een offerte aan. Goedkopekoffiebekers kan op ieder moment een scherpe prijs afgeven. U kunt uw bestelling morgen al thuis verwachten wanneer er voor 16:00 besteld is!

U bereikt ons via 050 7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!