Plastic bierglazen inkopen

Plastic bierglazen zijn vandaag de dag niet weg te denken bij festivals en in horecagelegenheden. De klassieke bierglazen, gemaakt van glas, hebben de laatste jaren aangetoond aanzienlijk minder handig te zijn dan de plastic variant. Dit heeft met meerdere elementen te maken, waaronder het feit dat de glazen variant iedere keer moet worden afgewassen, terwijl plastic bierglazen gemakkelijk de afvalbak in geworpen kunnen worden.

Het is dan ook zo dat veel locaties de laatste jaren een flinke voorraad plastic bierglazen inkopen. Door een mooie voorraad aan te leggen weet men zeker dat er altijd voldoende bierglazen aanwezig zijn, bovendien ontvangt men vaak korting bij het afnemen van een groot aantal glazen. Plastic bierglazen zijn daarnaast een manier om flink op de kostprijs van uw drankjes te besparen.

Bij het inkopen van plastic bierglazen moet u onder andere kijken welke mogelijkheden er zijn om uw klanten zo goed mogelijk te voorzien van de juiste volumes. Bij de ene horecagelegenheid worden er biertjes van 300 ml geschonken, terwijl andere horecagelegenheden vooral biertjes van 500ml schenken. Het is dan ook goed om vooraf te bedenken wat u wilt: kleine biertjes, grote biertjes of een gevarieerd aanbod.

De opties bij plastic bierglazen

Plastic bierglazen zijn in twee varianten verkrijgbaar. Het gaat hier om een kleine variant plastic bierglazen (250 cc) en een grotere variant (300 cc). Afhankelijk van de drankjes die u schenkt, kunt u de inkoop van uw bierglazen hierop aansluiten. De 250 cc variant is, zoals men dat in de horeca noemt, geschikt voor ‘fluitjes’. De 300 cc variant is geschikt voor ‘vaasjes’.

Voordelen van plastic bierglazen

Plastic bierglazen zijn ideaal op feesten waar net even een slokje meer wordt gedronken. Men wordt op een gegeven moment wat minder handig en dan valt er weleens een biertje op de grond. In het verleden moest een van de personeelsleden dan glas opruimen, maar vandaag de dag blijven de plastic bierbekers gewoon heel en is er geen enkel probleem wanneer iemand deze laat vallen.

Het kan voorkomen dat iemand uit het publiek zomaar een glas door de zaal gooit. In het verleden liepen mensen hier nog weleens verwondingen door op. Dat is gelukkig verleden tijd, want met plastic bierglazen kunnen dit soort problemen voorkomen worden.

Plastic bierglazen inkopen

Bent u op dit moment op zoek naar plastic bierglazen voor uw horecagelegenheid, evenement of festival? Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u zeer eenvoudig nieuwe plastic bierglazen bestellen. Bekijk direct ons aanbod aan bierglazen

Heeft u eerst behoefte aan advies voordat u een bestelling plaatst? Dat is geen enkel probleem. U kunt ons op verschillende manieren bereiken: u kunt ons telefonisch bereiken via (0) 050 7200447 of via de live chat op deze pagina om ons professionele advies vragen.