Onze nieuwe website is live: bestel nu nog eenvoudiger!

U heeft het wellicht al gezien: Wij hebben een nieuwe website! We zijn overgestapt op een nieuw systeem, waardoor u nog gemakkelijker online kunt bestellen. Onze nieuwe website is sneller, overzichtelijker en voorzien van een modern jasje.

Heeft u al een account? Alle bestaande accounts en bijbehorende contactgegevens zijn overgenomen naar ons nieuwe systeem. Het is echter nog niet mogelijk om meteen in te loggen. De wachtwoorden zijn namelijk niet automatisch overgenomen, in verband met extra veiligheid. Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen en uw account te heractiveren. 

Heeft u nog geen account? Meld u dan hier aan. Wat precies de voordelen zijn van het hebben van een account op onze website? Met een account maakt u gemakkelijk herhaalbestellingen en staan al uw gegevens, tijdens het plaatsen van een bestelling, al klaar in ons systeem. 

Kijk gerust even rond op onze nieuwe website. Ziet u bijzonderheden of heeft u nog vragen? Neem dan contact op, onze medewerkers helpen u graag.