Koffiebekers voor koffietentje inkopen en bedrukken

Hoe zou het zijn om koffie-dates van dichtbij te bekijken? Studenten hard aan het werk te zien vanachter de laptop. Iemand die zich beloont met een heerlijke traktatie om liefdesverdriet te verwerken. Een saai werkbezoek of oude vrienden die elkaar weer zien. Harten breken, de laatste afspraak met iemands ex zie je live gebeuren of een bekende Nederlander neemt plaats. U maakt het allemaal mee met een koffietentje, de mooist plaats om elkaar te ontmoeten.

Het opstarten van een koffiebar kost veel tijd en geld. Het aandragen van een serieus ondernemersplan is daar onderdeel van. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over zaken als vergunningen, de manier waarop u bezig bent met service, welke koffiemachine u gebruikt en niet onbelangrijk: uw koffiebekers. Uw liefde voor koffie is helaas niet genoeg...

Wanneer er koffie om mee te nemen wordt besteld is het belangrijk dat uw huisstijl op de juiste manier uit de verf komt. Op tal van locaties zullen uw koffiebekertjes namelijk te zien zijn, deze gratis reclame moet zo goed mogelijk worden overgebracht.

Bij Goedkopekoffiebekers.nl weten wij hoe belangrijk dit voor uw onderneming is! Wij staan immers dagelijks in contact met ondernemingen die bezig zijn met het verkopen van koffie en coffee to go.

Liefde voor koffie (to go)

In Nederland (met name in de grote steden) lijkt het op straat drinken van koffie steeds normaler te zijn. Deze cultuur is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en lijkt de laatste jaren echt voet aan wal te hebben gezet in Nederland. Dit komt onder andere door de komst van bedrijven als Starbucks en initiatieven van Douwe Egberts en andere koffiebedrijven.

Wanneer u voornamelijk koffie schenkt is het onmisbaar om over handige koffiebekers te beschikken. Zeker wanneer er al door klanten om gevraagd wordt weet u zeker dat het belangrijk is hiermee te beginnen. Door coffee to go aan te bieden kunt u uw omzet op een eenvoudige manier vergroten.

Grafisch ontwerp of bedrijfslogo voor uw koffiebekers

Omdat de uitstraling van uw koffiebar belangrijk is besteedt u daar extra aandacht aan. Dit ziet u terug in de manier waarop uw grafische ontwerp of bedrijfslogo op uw koffiebekertje is bedrukt. Wilt u de plaatsing van uw bedrijfslogo of het grafische ontwerp van uw koffiebeker zelf ontwikkelen? Dan kan dat! Laat u dit liever door ons grafische team doen? Dan kan dat ook! Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunnen wij u direct van dienst zijn.

Koffiebekers met of zonder deksel bestellen

Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u koffiebekers met en zonder deksel bestellen. Als koffiebar met coffee to go bekers is het logisch dat u deze met bijpassend deksel levert, zo weet u zeker dat er geen koffie uit het bekertje komt. U kunt deze koffiebekers bestellen in combipakketten, in deze pakketten zit standaard een variant van 120 cc, 230 cc en 360 cc. Zo heeft u small, medium en large koffiebekers op voorraad! Precies waar uw klanten naar verlangen en afgestemd op de maatvoering van uw koffieproduct.

Bestel uw koffiebekers direct of neem contact met ons op. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact opnemen via Facebook? Ook dat is mogelijk.