Koffiebekertjes voor koffiemachine bestellen

Wanneer u op het punt staat om nieuwe koffiebekertjes te bestellen vraagt u zich mogelijk af welke koffiebekertjes u nodig heeft. Dit is in principe niet afhankelijk van uw koffiemachine. De meeste koffiemachines zijn namelijk op een eenvoudige manier af te stellen en kunnen het gewenste koffieproduct op een eenvoudige manier voor u inschenken. Als er meer cc benodigd is maakt dat niet uit en kunnen de instellingen daarop worden aangepast.

Koffiemachine en verschillende formaten

Bij de meeste koffiemachines is het mogelijk om uit drie verschillende formaten te kiezen. Small is vaak voor espresso en medium voor normale koffie of cappuccino. Wanneer u veel koffie drinkt kunt u het best voor large gaan. Afhankelijk van het koffiebekertje waar u voor kiest kunt u in large vaak tot 450 cc kwijt! Meer dan het dubbele van een normale bak koffie.

Bekertjes van plastic of karton bestellen

Kiest u het liefst voor een koffiebekertje van plastic of karton? Steeds vaker wordt er voor karton gekozen. Dit heeft te maken met het milieu, u kunt bij karton namelijk voor FSC papier en biologisch afbreekbare varianten kiezen. Bij plastic is dit een stuk lastiger! Wanneer u voor gangbare bekers kiest maakt het echter weinig uit of u voor plastic of karton kiest. De verschillen zijn minimaal! Er spelen echter ook nog andere zaken een rol! Zo vinden veel koffieliefhebbers het prettiger om uit karton te drinken en wordt het mooier bevonden. Uw persoonlijke keuze! Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u zowel koffiebekers van karton als plastic bestellen.

Bekertjes met of zonder bedrukking bestellen

Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u kiezen uit koffiebekers met en zonder bedrukking. In principe kunt u koffiebekertjes al vanaf 1.000 stuks laten bedrukken! Gaat u voor een simpele bedrukking? Dan kan dit vanaf 5.000 stuks en bent u per bekertje goedkoper uit. Doordat wij zowel een faciliteit in Groningen als China hebben kunnen wij altijd snel en voordelig leveren. Zeker gezien deze faciliteiten volledig geautomatiseerd en onder ons eigen beheer werken is het mogelijk om zeer snel en voordelig te leveren. Zo kunt u bekertjes voor koffie en thee in uw eigen huisstijl laten bedrukken. Fijn wanneer u de naamsbekendheid van uw organisatie wilt vergroten en als u uw medewerkers iets van het merk wilt meegeven. Uiteraard geldt dit ook voor klanten! Door een kopje koffie of thee (in jullie eigen huisstijl) te serveren is het mogelijk om op een positieve manier op te vallen. U kunt zelf een grafisch ontwerp aanleveren of wij kunnen dit werk van u overnemen. Gaat u akkoord met het grafische ontwerp dat wij kosteloos voor u vormgeven? Dan worden uw koffiebekers direct geproduceerd.

U kunt ons bereiken via 050 7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!