Koffiebekers online bestellen: drie belangrijke aandachtspunten

Wanneer u koffiebekers inkoopt is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zeker als u in één keer uw jaarvoorraad inkoopt zal het immers vervelend zijn als er iets verkeerd gaat.

1: Aantal te bestellen koffiebekers bepalen

Als u koffiebekers online bestelt is het van belang om te weten hoeveel u er precies nodig heeft. Vooral wanneer het om grotere aantallen gaat kan dat namelijk behoorlijk in de aankoopprijs verschillen. Goedkopekoffiebekers.nl biedt immers interessante kortingen als het om substantiële aantallen als uw jaarvoorraad gaat. U kunt de deze prijsverschillen per product bekijken of u kunt een offerte aanvragen. Op basis van uw aanvraag kunnen wij u de beste aanbieding doen! Heeft u onvoldoende de ruimte om koffiebekertjes op te slaan? Dan kunnen wij uw koffiebekertjes in onze eigen magazijn bewaren en koffiebekertjes uitsturen wanneer er nieuwe voorraad benodigd is. Over het algemeen worden er per full timer 1.000 koffiebekers per jaar aangekocht. Wanneer er veel bezoekers naar uw organisatie komen kan dit om grotere aantallen gaan.

2: Grafisch ontwerp realiseren of bedrijfslogo aanleveren

Veel organisaties vinden het fijn als een koffiebekertje bedrukt is met het bijpassende bedrijfslogo. In dat geval is het belangrijk dat het juiste bestandsformaat wordt aangeleverd. Kiest u voor een grafisch ontwerp dat uitgebreider is dan alleen uw bedrijfslogo? Goedkopekoffiebekers.nl kan uw gratis helpen met het creëren van een grafisch ontwerp. Zo weet u zeker dat de kwaliteit op orde is en uw verwachting aansluit op het eindresultaat.

3: Maatvoering en soorten koffiebekertjes

Wanneer u een koffieautomaat heeft zal deze waarschijnlijk verschillende koffieproducten maken. Vooral als het om het formaat van uw koffiebekertjes gaat zijn er grote verschillen. Zo kunt u bij Goedkopekoffiebekers.nl kiezen uit 120 cc koffiebekertjes of grote koffiebekers met 450 cc. Over het algemeen wordt er gekozen voor een small, medium en large variant. Vrijwel in alle gevallen zal dit genoeg zijn om uw koffieproduct in kwijt te kunnen. Zoekt u naar een biologisch afbreekbaar koffiebekertje of wilt u een koffiebekertje bestellen met speciale thermische eigenschappen? Doordat Goedkopkoffiebekers.nl koffiebekertjes in allerlei varianten levert kunt u allerlei kanten op. In de meeste gevallen wordt er voor kartonnen koffiebekers gekozen. Deze liggen lekker in de hand, drinken prettig en zijn gemakkelijk te bedrukken.

Koffiebekers online bestellen

Bent u er klaar voor om uw koffiebekers te bestellen? Via Goedkopekoffiebekers.nl kunt u dit direct online doen. U kunt direct een bestelling plaatsen of eventueel een offerte opvragen wanneer het om grotere aantallen gaat. Wij denken graag met u mee over de opslag van uw koffiebekers, welke maatvoering u nodig heeft en welk materiaal het best bij u past. U kunt uw bestelling direct afrekenen via iDEAL of u kunt betalen op rekening.

Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact opnemen via Facebook? Ook dat is mogelijk!