Koffiebekers meerdere keren gebruiken

Een onderwerp dat wij bij Goedkopekoffiebekers.nl graag aansnijden. Het meerdere keren gebruiken van een koffiebekertjes kan immers grote voordelen voor het milieu opleveren en tegelijk geld besparen. Toch blijkt het lastig om gedrag te veranderen, zeker als medewerkers en klanten er gewend aan zijn om meerdere koffiebekers per dag te gebruiken. In dit artikel laten we zien hoe u dit onderwerp onder de aandacht brengt.

Laat het goede voorbeeld zien

Door zelf het goede voorbeeld te geven en te vertellen over het recyclen van koffiebekers, is de kans groot dat collega’s dit ook gaan doen. Aangezien de meeste organisaties gewend zijn aan drie tot vier bekertjes per dag, zullen één of twee bekertjes een behoorlijk verschil maken. Zeker als u dit meerdere jaren volhoudt loopt het voordeel op. Ook is het goed om in te laten zien dat koffiebekertjes tot een groot deel van het afval behoren. Vroeger was dit de printer, nu deze langzaam verdwijnt zijn het de koffiebekertjes.

Bedrukking op koffiebekers

Koffiebekers kunt u voorzien van een eigen bedrukking. Vaak wordt voor de huisstijl of een bedrijfslogo gekozen. U kunt echter ook voor een bedrukking met eigen boodschap kiezen. Motiveer medewerkers door middel van een grafisch ontwerp en laat duidelijk weten dat het hergebruiken van koffiebekers loont. Zeker bij kwalitatieve koffiebekers, merkt u dat dit niet onaangenaam is voor medewerkers. Men is graag met duurzaamheid bezig en iedereen wil zijn of haar steentje bijdragen.

Kies voor recyclebare koffiebekers

Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u recyclebare koffiebekers bestellen. Deze koffiebekers hebben een biologisch afbreekbare coating en kunnen door middel van vergisting worden afgebroken. Vervolgens kan het overgebleven papier opnieuw in het productieproces worden gebracht en is daar nieuw papier van te maken. Via deze link kunt u zien welke duurzame koffiebekers er bij Goedkopekoffiebekers.nl te bestellen zijn. U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.