Koffiebekers in China of Nederland laten bedrukken?

Het laten bedrukken van koffiebekers is een vak apart. Gelukkig hebben wij hier veel ervaring mee. Als u op het punt staat om koffiebekertjes te laten bedrukken, overweegt u dit mogelijk in China of Nederland te doen. In dit artikel laten we zien welke mogelijkheid het meest voor de hand ligt. Ook leggen we uit hoe het bedrukken van koffiebekers werkt bij Goedkopekoffiebekers.nl.

Kleinere bestellingen

Bij enkele duizenden koffiebekers is het logischer om in Nederland te drukken. Dit scheelt enorm wat betreft de levertijd en ook qua transportkosten komt dit beter uit. In Groningen hebben wij onze eigen faciliteit waar koffiebekers bedrukt worden. Binnen enkele dagen kan er een spoedlevering worden gedaan, een enorm voordeel ten opzichte van partijen die koffiebekers in het buitenland laten bedrukken. Als het om kleinere hoeveelheden gaat, wordt meestal gekozen voor een full colour bedrukking. Dit is voordeliger dan een bedrukking waarbij in een beperkt aantal kleuren bedrukt wordt.

Grotere bestellingen

Grotere bestellingen kennen een langere levertijd. Om kosten te besparen zullen de koffiebekers namelijk in China bedrukt worden. Hier kan tegen een lagere prijs bedrukt worden. Om bovenop de productie te zitten, doen wij dit ook in China in een eigen productiefaciliteit. Zo wordt de kwaliteit van de koffiebekers regelmatig gecontroleerd en kunnen we gemakkelijk bijsturen als dat noodzakelijk is.

Hoe werkt het laten bedrukken van koffiebekers?

U hoeft niet te beslissen waar uw koffiebekers geproduceerd worden. Op basis van de gewenste levertijd, prijzen en drukmethode kan Goedkopekoffiebekers.nl inschatten welke optie het best bij u past. Bij het laten bedrukken van koffiebekers is het belangrijk dat er een grafisch ontwerp wordt gecreëerd dat past. Zo worden er geen fouten gemaakt als het om de kleuren of het formaat gaat. Om fouten te voorkomen is het mogelijk om het grafisch ontwerp door ons te laten maken. Wilt u zelf een design aanleveren? Dan controleren wij of onze vereisten in acht zijn genomen en wordt er daarna een bedrukking uitgevoerd. U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.