Koffiebekers bij de groothandel bestellen

Staat u op het punt om koffiebekers bij de groothandel te bestellen? Lees dan eerst deze blog. Hier ontdekt u dat koffiebekers bij de groothandel een behoorlijke besparing voor uw organisatie kunnen betekenen. Dit heeft te maken met de prijsverschillen die voor koffiebekers van toepassing zijn. Met name als het om koffiebekers met een bedrukking gaat, zijn er grote verschillen te vinden. Wij zijn een online groothandel, waarbij dit verschil misschien nog iets groter is.

Welke koffiebekers heeft u nodig?

Bij een groothandel kunt u verschillende koffiebekers bestellen. Denk aan koffiebekers voor warme en koude dranken. Het grote verschil tussen deze koffiebekers zit hem in de isolatie, bij warme dranken is er een dikkere wand benodigd. Er kan voor warme of koude dranken zowel plastic als papier gebruikt worden. Bij koude dranken zien we dat er meestal voor plastic gekozen wordt. Dit materiaal is gemakkelijk op te ruimen en voordeliger om aan te schaffen. Met name bij grotere evenementen blijkt plastic een uitkomst. In de kantooromgeving zal men vaker voor karton gaan, aangezien hier met name warme dranken als thee en koffie gedronken worden. Bekijk:

Koffiebekers laten bedrukken

Wilt u koffiebekers laten bedrukken? Dan zijn er behoorlijke besparingen te maken. Veel partijen zijn er niet goed in om efficiënt met het bedrukken van bekers om te gaan. Terwijl een gespecialiseerde partij als Goedkopekoffiebekers.nl niet anders doet. Wij hebben ons volledig toegelegd op de productie en het bedrukken van koffiebekers. Zo kunnen we dit sneller en beter dan andere partijen doen. U kunt kiezen voor een enkelvoudige bedrukking tot en met vijf kleuren en een multi colour bedrukking.

Zelf ontwerpen of laten doen?

Het ontwerpen van koffiebekers is een vak apart. Dit heeft te maken met afwijkende afmetingen en kleuren. Hier gelden zeer specifieke specificaties voor. Op basis van onze criteria kan uw eigen ontwerper een koffiebeker ontwerpen en bedrukken. Ook is het mogelijk om onze ontwerper in te schakelen. Dit is volledig kosteloos en deze weet precies waarop gelet dient te worden.

Grotere bestelling plaatsen voor extra voordeel

Wilt u zoveel mogelijk korting behalen? Dan is het raadzaam om een grotere bestelling te plaatsen. Zo is de kans op korting het grootst. Staffelprijzen kunt u direct via Goedkopekoffiebekers.nl bekijken. Bij zeer grote bestellingen kan er een offerte worden aangevraagd. U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.