Koffie to go bekers laten bedrukken

Wilt u koffie to go bekers laten bedrukken? Dan zijn er een aantal aandachtspunten waar u op moet letten. Deze gaan we in dit artikel met u doornemen. Zo kunt u direct koffie to go bekers laten bedrukken en een bestelling plaatsen.

Soorten koffie to go bekers

Bij Goedkopekoffiebekers.nl bieden we verschillende soorten koffie to go bekers aan. Handig als u een meeneemogelijkheid biedt voor uw klanten of medewerkers. Om uw koffie to go bekers een gezicht te geven, is het mogelijk om voor een eigen grafisch ontwerp te kiezen. U kunt dit grafisch ontwerp zelf of door ons laten maken. Wij kunnen koffie to go bekers in verschillende formaten aanleveren. Ze zijn per doos te bestellen en worden via onze eigen faciliteit in Groningen of China gefabriceerd.

Meerkleurige bedrukking met één tot en met vijf kleuren

Gaat u voor koffiebekers met meerdere kleuren? Dan kiest voor een meerkleurige bedrukking. Het grote voordeel daarvan is dat u al vanaf 1.000 stuks bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt bestellen. Deksels zijn los bij te bestellen, dit geldt voor alle kartonnen koffiebekers die u in ons assortiment vindt. Ook deze zijn vanaf 1.000 stuks te bestellen.

Heeft u genoeg aan één tot en met vijf kleuren? Dan kunt u vanaf 5.000 stuks voor een voordelige manier van bedrukken kiezen. Afhankelijk van uw grafische ontwerp kiest u voor een meerkleurige bedrukking of één tot en met vijf kleuren. Belangrijk is om hier tijdens het grafisch ontwerp al rekening mee te houden. U kunt bij ons aangeven voor welke variant u kiest of u kunt uw grafisch ontwerper hier rekening mee laten houden.

Grafisch ontwerp zelf maken of aanleveren

Wilt u zelf een grafisch ontwerp maken (of uw grafisch ontwerper)? Dan is het belangrijk om rekening te houden met de technische aandachtspunten bij het het maken van een eigen ontwerp. Gelukkig wordt uw grafische ontwerp ook nog gecontroleerd voor wij aan de slag zijn, zo kunt u er zeker van zijn dat het ontwerp zo wordt als u in gedachte had. Bij het aanleveren van een grafisch ontwerp is het belangrijk om rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

  • Vraag Goedkopekoffiebekers.nl om een template dat gebruikt kan worden, hierin kan het grafische ontwerp worden gemaakt.
  • Lever het grafische ontwerp voor uw koffie to go beker aan in ESP of PDF.
  • Lever PMS nummers aan die bij de gekozen kleuren passen.
  • Gebruik geen belangrijke visualisaties of tekst aan de zijkant van uw ontwerp in verband met onze snijmarge van 3 mm.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.