Koffie in anderhalve-meter-economie op kantoor

Wat zet u op een koffiebekertje tijdens de anderhalve-meter-economie? Bij de NRC hebben ze het aan hun lezers gevraagd. De leukste teksten die bedacht zijn: Met afstand de lekkerste. Leest u dit? Stapje terug! U nadert een bewaakte beker. Daarnaast was er een lezer die een mondkapje op kartonnen bekers tekende. Om van het bekertje een mondkapje te maken. Allerlei creatieve oplossingen waarmee u het besef van de anderhalve-meter-economie onderstreept.

Koffiebekertjes laten bedrukken bij Goedkopekoffiebekers.nl

Heeft u zelf al een bekertje bedacht voor de anderhalve-meter economie? Bij Goedkopekoffiebekers laat u uw bekertjes bedrukken. Lees de volgende aandachtspunten en ga er direct mee aan de slag:
  • Kies voor een grafisch ontwerp dat bij de huisstijl past. Begin met het bedrijfslogo en laat hier door een designer het juiste ontwerp van maken.
  • Het koffiebekertje is rond. Belangrijk is om hier rekening mee te houden bij het ontwerp.
  • Voor welk formaat kiest u? Ook daar denkt u bij het ontwerpen over na. Een koffiebekertje moet perfect in proportie zijn.
  • Wilt u er zeker van zijn dat het klopt? Dan is het mogelijk om eerst een kleinere bestelling te plaatsen. Later plaatst u een grotere bestelling.
Technische aandachtspunten:
  • Gebruik geen tekst of belangrijke visualities aan de zijkant van het ontwerp. In verband met de snijmarge.
  • Geef aan welke PMS nummers bij de gekozen kleuren passen.
  • Lever het ontwerp aan als .pdf- of .eps-bestand.
  • Goedkopekoffiebekers.nl stuurt een template toe om voor uw grafische ontwerp te gebruiken. Wanneer u uw koffiebekers tot aan de zijkanten wilt laten bedrukken is er een marge van 3 mm benodigd. Als deze marge er niet is kan er een witte rand aan de buitenkant van het ontwerp ontstaan. Dit heeft te maken met de manier waarop het karton gesneden wordt. Wanneer u koffiebekers van 9,3 x 20,8 cm bestelt, levert u een bestand van 9,9 x 21,4 cm aan.
U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.