Kleine aantallen koffiebekers bedrukken

Het bedrukken van koffiebekers is de manier om uw bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen bij uw klanten. Steeds meer coffee-to-go en horecazaken zien de toegevoegde waarde hiervan in. De koffie wordt overal mee naartoe genomen, dus uw bedrijfsnaam ook. 

U staat op een beurs en wilt graag potentiële klanten een kopje koffie aanbieden. Wat is dan beter dat uw bedrijfsinformatie op het koffiebekertje staat? Heeft u er bijvoorbeeld wel eens bij nagedacht dat een gemiddeld persoon 6 slokken per kopje neemt? Dat betekent dat er elke keer naar het bekertje wordt gekeken. Daarnaast zijn de kartonnen bekers ideaal om mee te geven. Uw bedrukte beker wordt dan een lopend reclamebord.

Daarom biedt Goedkopekoffiebeker.nl sinds kort bedrukte koffiebekers aan vanaf 1.000 stuks. Ideaal voor promoties, beurzen of tijdelijke acties. Ook bij de lagere oplagen kunnen de bekers full color worden bedrukt en in alle maten van 120 cc tot en met 450 cc plus bijbehorende deksels, roerstaafjes, draagtray's, creamer- en suikersticks.

Goedkopekoffiebeker.nl heeft veel ervaring met het ontwerpen van koffiebekers en daarom kunnen we snel handelen. Wij ondersteunen u graag in het realiseren van een ontwerp. Het enige wat wij nodig hebben, is een logo in .eps of .pdf met een beschrijving hoe het bekertje eruit moet komen te zien en wij maken een ontwerp. Zoals altijd rekenen wij geen opstart- ontwerp- en verzendkosten, dus de geboden prijs is all-in. En omdat bekers voor bijvoorbeeld een beurs snel geproduceerd moeten worden, kunnen wij de bedrukte bekers al leveren in 5 werkdagen.

Voor meer informatie over het bedrukken van koffiebekers vanaf 1.000 en prijzen kunt u contact opnemen via info@goedkopekoffiebekers.nl of bellen naar 050 72 00 447.