Kartonnen bekertjes gebruiken: voor- en nadelen anno 2018

Overweegt u om kartonnen bekertjes te gebruiken? In dit artikel achterhaalt u welke voor- en nadelen er aan kartonnen bekertjes zitten. Zo kunt u zelf beslissen welke oplossing het best bij u past.

Voordelen van kartonnen bekertjes

Kartonnen koffiebekers kennen de volgende voordelen:

  • U kunt kartonnen koffiebekers laten bedrukken: Wilt u uw koffiebekers een eigen uitstraling geven? Kies dan voor kartonnen koffiebekers met een bedrukking. U kunt kiezen voor een bedrukking met één tot en met vijf kleuren of een meervoudige bedrukking. Wanneer u kiest voor een bedrukking met beperkt aantal kleuren, kunt u uw koffiebekers voor een zeer voordelig tarief laten produceren. Gaat u voor een meervoudige bedrukking? Dan kunt u uw koffiebekers in een kleinere oplage laten bedrukken en zal de kostprijs iets hoger liggen. Dit heeft te maken met de de kostprijs van het productieproces en de kosten die aan het instellen van machines verbonden zitten.
  • Kartonnen koffiebekers met PLA coating passen bij uw duurzame doelstellingen: Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema. Ook iets waar u tijdens het gebruik van uw disposables rekening mee dient te houden. Zo bewijzen kartonnen koffiebekers met een PLA coating dat ook disposables bij uw duurzame onderneming passen. Deze koffiebekers passen namelijk volledig bij het principe van de circulaire economie. Zo kunnen gebruikte bekers worden vergist en is het mogelijk om er vervolgens compost van te maken. Vanuit de deze compost kunnen er nieuwe bomen groeien waarvan kartonnen koffiebekers te maken zijn. Daarnaast wordt er een PLA coating gebruikt, door de natuurlijk oorsprong van deze coating kan een koffiebeker voor 100% in het vergistingsproces worden opgenomen.
  • Kartonnen koffiebekers zijn niet duur: Kartonnen koffiebekers kunnen grootschalig worden ingekocht, op deze manier zijn behoorlijke schaalvoordelen te maken. Dit kan te maken hebben met een bedrukking op uw koffiebekers, aan het creëren van een serie bedrukte koffiebekers zitten immers opstartkosten verbonden. Daarnaast komt het door schaalvoordeel dat bij de productie van koffiebekers gemaakt wordt. Hoe meer koffiebekers u bestelt, hoe voordeliger het is. De meeste organisaties bestellen in één keer een jaarvoorraad of laten deze bedrukken. Goedkopekoffiebekers.nl kan deze jaarvoorraad vervolgens in delen verzenden.

Nadelen van kartonnen bekertjes

Vaak wordt kartonnen bekers verweten dat ze eenvoudig kunnen scheuren of lekken. Zeker als de bekers vochtig worden schijnt dit probleem nogal eens voor te komen. Gelukkig hoeft u hier met de koffiebekers van Goedkopekoffiebekers.nl helemaal niet bang voor te zijn. Door de coating die voor onze koffiebekers gebruikt wordt, is het mogelijk om de stevigheid van de koffiebekers te garanderen. Daarnaast voortkomt de coating dat er een lekkage aan de bekers zal ontstaan en uw koffiebekers zullen scheuren.

Wilt u de kartonnen koffiebekers van Goedkopekoffiebekers.nl bestellen? Bekijk dan het volledige assortiment via www.goedkopekoffiebekers.nl.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan koffiebekers. U vindt hier verschillende maatvoeringen, materiaalsoorten en benodigdheden. Zo kunt u het drinken van koffie veraangenamen en is het mogelijk om continu koffiebekers op voorraad te hebben. Heeft u benodigdheden als roerstaafjes, suiker of creamersticks nodig? Ook deze kunt u via Goedkopekoffiebekers.nl bestellen.

Ga naar www.halogreencups.nl en ontdek ons initiatief waarmee wij koffiebekers op een duurzame manier produceren.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.