Jaarvoorraad koffiebekertjes bestellen: hoe werkt dat?

Wanneer u koffiebekertjes nodig heeft is het belangrijk dat u de juiste bekertjes bestelt. In dit artikel hebben we het zowel over de bekertjes zelf als over hoe u er zeker van kunt zijn de juiste prijs te betalen. U ontdekt hoe het bestellen van uw jaarvoorraad precies werkt en hoe u op deze manier kosten kunt besparen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt!

Kartonnen bekers bestellen

Kartonnen koffiebekers zijn in verschillende soorten en maten te bestellen. Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u onder andere 100 % biologisch afbreekbare varianten bestellen. Deze bekers zijn biologisch afbreekbaar door een speciale coating die voor deze koffiebekers gebruikt is.

Omdat de koffiebekers in eigen beheer geproduceerd worden weten we zeker dat de kwaliteit in orde is. Zo zijn de koffiebekertjes volledig lekvrij en zijn ze in verschillende soorten te bestellen. Vooral wat betreft de maatvoering is er van alles mogelijk! U kunt voor kleine, middelgrote en grote kartonnen bekers kiezen. Wat betreft de opdruk kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. Kies voor de klassieke Schotse ruit, ga voor een romantisch vormgegeven koffiebeker of kies voor een modernere stijl. Wilt u uw koffiebekers laten bedrukken of gaat u liever voor plastic koffiebekertjes? Het is beide mogelijk.

Plastic bekers bestellen

Als alternatief voor kartonnen koffiebekers kunt u uiteraard ook voor plastic kiezen. Plastic bekers zijn voor oneindig veel doeleinden inzetbaar. Denk aan thee, water, koffie, bier en andere dranken! Plastic bekers zijn leverbaar tussen de 150 cc tot en met 300 cc. Ze zijn daarmee geschikt voor alle gangbare koffieautomaten. De dikkere varianten zijn geschikt voor warme dranken en de dunnere varianten uitsluitend voor koude dranken.

Geld besparen en complete jaarvoorraad bestellen

Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u grote aantallen tegelijk bestellen. Wilt u uw volledige jaarvoorraad in één keer bestellen? Dan kunt u rekenen op behoorlijke kortingen. Dit heeft te maken met staffelprijzen of ziet u terug in een offerte die op maat kan worden aangevraagd. Kunt u uw volledig jaarvoorraad niet zelf opslaan? Dan doen wij dat! Steeds wanneer u nieuwe koffiebekers nodig heeft kunt u dat aangeven en worden deze verstuurd. Wanneer uw koffiebekers op zijn kunt u nieuwe voorraad laten produceren.

Waarom is Goedkopekoffiebekers.nl kwalitatief goed en tegelijk ook scherp geprijsd?

Bijzonder aan Goedkopekoffiebekers.nl is het feit dat er volledig in eigen beheer wordt geproduceerd. Op deze manier kan de kwaliteit op ieder moment bewaakt worden en kan er aan de hoogste kwaliteitsstandaarden worden voldaan. Dit heeft te maken met een eigen productiefaciliteit in China en Groningen. Doordat het produceren en uitsturen van koffiebekers volledig in eigen beheer gebeurt kunnen er kleinere marges worden doorberekend. Zo weet u zeker dat Goedkopekoffiebekers.nl ook echt de goedkoopste is!

U bereikt ons via 050 7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!