IJsbekers kopen en laten bedrukken

Wilt u zich op een doeltreffende manier onder de aandacht brengen? Wanneer u ijs verkoopt doet u dit onder andere met het bedrukken van ijsbekers. Als u uw ijsbekers op de juiste manier bedrukt worden er meer ijsjes verkocht doordat dit uw naamsbekendheid versterkt. Ook wanneer u ijs binnen uw organisatie verkoopt of als u ijs op bijvoorbeeld een beurs uitdeelt kan de bedrukking een belangrijk middel zijn om aandacht mee te trekken.

IJsbekers inzetten voor vergroten naamsbekendheid

Wanneer u bezig bent met het vergroten van uw naamsbekendheid is het bedrukken van ijsbekers daar een prima middel voor. Op deze manier wordt uw merk herkend en draagt dit bij aan de de beleving van uw klanten. Ook kunt u uw ijsbekers inzetten als promotiemiddel tijdens een beurs, festival of evenement. Zo kan de naamsbekendheid van uw organisatie worden vergroot wanneer er ijs wordt weggegeven. Op deze manier kunt u uw bereik vergroten en beleeft u een extra contactmoment met (potentiële) klanten.

IJsbekertjes of hoorntjes

Steeds vaker wordt ijs in een bekertje in plaats van een hoorntje geleverd. Op deze manier staat de smaak van het ijs centraal en zal het ijs niet langs het hoorntje lekken. Daarnaast biedt een hoorntje geen gelegenheid om uw naamsbekendheid te vergroten en is dat bij een ijsbeker wel het geval. In een ijszaak is het gebruikelijk uw klanten te laten kiezen.

IJsbekers laten bedrukken bij Goedkopekoffiebekers.nl

Als u uw ijsbeker bij Goedkopekoffiebekers.nl laat bedrukken weet u zeker dat dit voor een aantrekkelijke prijs mogelijk is. U kunt ijsbekers gebruiken voor ijs, sorbets, frozen yoghurt en andere desserts. Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u uit de volgende formaten kiezen:

Omdat u bij Goedkopekoffiebekers.nl uit verschillende formaten kunt kiezen zit er voor iedereen een geschikt ijsbekertje bij. U kunt de ijsbekers volledig in uw eigen stijl laten bedrukken.

Bijzonder aan het bedrukken van deze ijsbekers is dat wij deze zowel in onze eigen faciliteit in Groningen als in China produceren. Doordat wij dit zowel lokaal als ver weg in eigen beheer doen kunnen wij de kwaliteit op ieder moment waarborgen.

IJsbekers laten bedrukken en bestellen

IJsbekers kunnen per doos worden besteld of u kunt meerdere dozen bestellen en een interessante korting ontvangen. Wanneer er zeer grote aantallen worden afgenomen is het mogelijk een scherpere offerte aan te vragen. U doet dit via het offerteformulier aan de zijkant van de website. Neem zo snel mogelijk contact op om uw aanvraag te verwerken.

Wanneer uw ijsbekers gereed zijn voor verzending worden deze de eerstvolgende dag op de door u opgegeven locatie afgeleverd. U kunt uw levering volgen via een Track en Trace systeem.