Hoe werkt het laten bedrukken van koffiebekers?

Het laten bedrukken van koffiebekers geeft een persoonlijke stijl aan uw koffiebekers. Leuk voor medewerkers en bezoekers die langskomen. Hieruit spreekt de trots die er in jullie organisatie heerst. Een stukje herkenbaarheid en reclame bij het drinken van koffie of thee.

Wilt u uw koffiebekers laten bedrukken? Dan kunt u dit bij Goedkopekoffiebekers laten doen. Wij zijn gespecialiseerd in het laten bedrukken van koffiebekers en bieden hierin verschillende mogelijkheden. Er zijn twee methodes waar wij gebruik van maken. U kunt voor een full colour bedrukking kiezen en een beperkt aantal kleuren (maximaal vijf). Voor grotere aantallen is het voordelig om voor een beperkt aantal kleuren te kiezen, voor kleinere oplages bent u aangewezen op een full colour bedrukking.

Ontwerp laten maken

U kunt een ontwerp laten maken door Goedkopekoffiebekers. Onze grafisch ontwerper gaat daar op basis van uw wensen mee aan de slag. Een grafisch ontwerp kan kosteloos worden aangeleverd, in uw eigen huisstijl en desgewenst met bedrijfslogo. Wilt u voor een eigen ontwerp gaan? Dan kunt u dit op basis van onze eisen bij ons aanleveren. Deze zijn hier te vinden. Zo weet u zeker dat uw koffiebekers op de juiste manier bedrukt worden. Denk aan de positionering van uw ontwerp, de kwaliteit van het grafische ontwerp en de manier waarop kleuren getoond worden.

Welke koffiebekers heeft u nodig?

Koffiebekers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. 150 cc of 180 cc wordt meestal gekozen als standaard variant. Daarnaast is het mogelijk om een aantal andere varianten aan te bieden. Voor grote cappuccino's of een espresso is een kleine of grote variant benodigd. Deze formaten kennen andere verhoudingen en hebben een andere bedrukking nodig. Houd hier rekening mee bij het aanleveren van een grafisch ontwerp. Als u het grafische ontwerp door ons laten maken, nemen wij dit op ons.

Hoeveel koffiebekers heeft u nodig?

Koopt uw koffiebekers in voor een kantooromgeving en komen er af en toe klanten langs? Dan kunt u bij het inkopen van koffiebekers een jaarlijkse voorraad van 1.000 koffiebekers per persoon aanhouden. Lukt het niet om al deze koffiebekers op te slaan? Dan kan Goedkopekoffiebekers daar eventueel bij helpen door koffiebekers in het eigen magazijn te laten staan. Vervolgens kunnen er koffiebekers worden uitgestuurd als er nieuwe voorraad benodigd is.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.