Hoe komt het dat koffie-to-go steeds populairder wordt?

Koffie-to-go is de laatste 10 jaar flink in populariteit toegenomen. Koffie-to-go wordt tegenwoordig twee keer zo vaak besteld. Deze populariteit heeft te maken met Starbucks en de CoffeeCompany, die dit verder in een stroomversnelling hebben gebracht. In het Nationaal Horeca onderzoek van vorig jaar, zijn deze feiten netjes op een rij gezet. Dit onderzoek is een 300 pagina’s tellend rapport, dat jaarlijks wordt geschreven door het ontwikkelingsbureau Foodstep. Dit rapport biedt inzichten voor zowel bestaande als nieuwe spelers in de branche. Het rapport gaat naast koffie-to-go ook in op allerlei trends en ontwikkelingen waaraan de horeca wordt blootgesteld.

Horecaondernemer en leverancier

Zo is ook de relatie tussen horecaondernemers en leveranciers onder de loep genomen. Wat vinden ondernemingen belangrijk? Hoe kan een leverancier van toegevoegde waarde zijn? Wat zijn de belangrijkste redenen om voor een bepaalde leverancier te kiezen? Als vanzelfsprekend zijn dit inzichten waar Goedkopekoffiebekers.nl maar al te graag gebruik van maakt. Een manier om onze toegevoegde nog groter te maken en het inkoopproces van horecaondernemers te verbeteren.

Ook wordt in het rapport uitgebreid gesproken over de manier waarop een leverancier succesvol kan zijn binnen de horeca. Zo is het niet alleen de prijs en kwaliteit waar een leverancier op wordt gekozen. Ook service, authenticiteit, transparantie en efficiency zijn belangrijke manieren om onderscheidend te zijn. Iets waar Goedkopekoffiebekers.nl volop op inzet en u bij de afname van koffie to go bekers van kunt profiteren. Zo kunt u zich focussen op de beleving van het kopje koffie en uw klanten.

Nieuwe samenwerkingsvormen

Er wordt gezocht naar nieuwe samenwerkingsvormen. Goedkopekoffiebekers.nl gaat hierin mee door niet met lastige contracten te werken of moeilijk te doen bij het distribueren van de voorraad. Wij kunnen op ieder moment leveren voor een vaste lage prijs, er kan simpelweg vanuit de webshop besteld worden. Bij grotere aantallen wordt er een offerte opgemaakt en is het mogelijk om extra korting te ontvangen. Wilt u uw voorraad in delen ontvangen of laten distribueren over verschillende locaties? Dan is dat geen enkel probleem. Zo kunt u van de hoogste kortingen profiteren en zit u niet direct met een enorme voorraad opgescheept.

Koffie to go bekers laten bedrukken

Wilt u uw koffiebekers laten bedrukken? Dan is dat bij Goedkopekoffiebekers.nl geen enkel probleem. Wij laten koffiebekers in onze eigen productiefaciliteit bedrukken voor een vaste lage prijs. U kunt dit in een beperkt aantal kleuren of multi colour bedrukking laten doen. Als het gaat om grotere bestellingen, zal een beperkt aantal kleuren de beste optie zijn. Bij kleinere bestellingen of een uitgebreider grafisch ontwerp, bent u aangewezen op onze multi colour bedrukking.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.