Hoe kan ik anno 2018 een beker bedrukken?

Bekers bedrukken met uw eigen bedrijfslogo of ontwerp wordt steeds populairder. Het gaat allang niet meer uitsluitend om koffietentjes die een eigen logo op bekertjes laten bedrukken, tegenwoordig doen allerlei organisaties dit.

Het bedrukken van een eigen beker is de ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf en ook om bezoekers in uw kantoor of winkel te laten zien dat u erin investeert om hen de beste ervaring te bieden. Wanneer uw bekers aansluiten bij de rest van de huisstijl, zal iedere bezoeker of gast daarvan onder de indruk zijn.

Hoe werkt het bedrukken van een beker?

Bij het bedrukken van een beker wordt eerst een ontwerp gemaakt dat mooi om de beker heen past. Slechts een enkel logo van uw bedrijf is vaak niet genoeg. In de meeste situaties heeft u er ook behoefte aan dat het bekertje een mooie kleur heeft, zodat het logo nog beter naar voren komt.

U kunt zelf een ontwerp voor een beker samenstellen. Maar omdat wij bij Goedkopekoffiebekers.nl jaarlijks miljoenen bekers bedrukken bieden wij ook een dienst aan waarbij wij u helpen tot een mooi ontwerp te komen. U kunt dit vervolgens op de bekertjes van uw onderneming gebruiken.

Bekers bedrukken kan al bij een afname vanaf 1.000 stuks. Daarbij heeft u de mogelijkheid om één t/m vijf kleuren op een beker te laten bedrukken. Ideaal als u bijvoorbeeld de volledige beker in een bepaalde kleur wilt bedrukken en u uw logo in het wit, zwart of een andere kleur wilt toevoegen.

Wat kunt u op uw beker laten bedrukken?

Bij het laten bedrukken van bekers kunt u talloze kanten op. Zo is het bij Goedkopekoffiebekers.nl ook mogelijk om full prints op bekers te laten bedrukken, hiermee kunt u bijvoorbeeld foto’s of ander beeldmateriaal aanbrengen.

Over het algemeen moet u bij de meeste aanbieders 3 tot 4 weken wachten voordat bedrukte bekers klaar voor verzending zijn. Dit duurt sommige bedrijven te lang, daarom heeft Goedkopekoffiebekers.nl ervoor gekozen om deze wachttijd te verminderen tot slechts 5 of 15 werkdagen. Zo kunt u uw nieuw bedrukte bekers zo snel mogelijk in gebruik nemen.

Goedkopekoffiebekers.nl voorziet u graag van de beste service op het gebied van koffiebekers. Snelheid, kwaliteit en een lage prijs vinden wij het belangrijkst.

Bekers bedrukken: wat kost het?

Bij het laten bedrukken van bekers moet u allereerst rekening houden met een minimale afname van 1.000 stuks. Daarbij moet u bedenken welk soort beker u wilt laten bedrukken: espressobekers, koffiebekers of bekers met een deksel. U kunt kiezen uit allerlei soorten bekers. Het laten bedrukken van koffiebekers kan al vanaf € 275,- voor 1.000 stuks. Het bedrukken van bekers wordt goedkoper naarmate u meer bekers laat bedrukken.

Bekijk hier het totale assortiment dat u kunt laten bedrukken