Is het mogelijk om plastic bekers te laten bedrukken?

Plastic bekers zijn ideaal wanneer u liever geen glazen of bekers aan uw gasten geeft. Zo kan het voorkomen dat u een festival organiseert, waarbij u absoluut niet wilt dat er her en der glas op het terrein ligt. Een glas breekt snel en verandert daardoor in een gevaarlijk object, door voor de plastic variant te kiezen kan men de veiligheid waarborgen.

Een ander essentieel onderdeel voor uw festival: u wilt uw huisstijl laten zien op plastic bekers. Zo sluiten plastic bekers goed aan bij het design van een festival. In dit geval kan het lonen om plastic bekers te laten bedrukken. Zo kunt u talloze boodschappen op uw plastic bekers laten bedrukken, met bedrijfslogo’s en tal van andere tekeningen.

Het bedrukken van plastic bekers is echter een vrij grote investering. Plastic bekers zonder bedrukking zijn zeer goedkoop, maar wanneer er tijdens het proces ook een logo of tekening op moet worden bedrukt, kan dat ertoe leiden dat de bekers aanzienlijk duurder worden. Een vanzelfsprekend gegeven dat u mogelijk wilt voorkomen, want wanneer het om festivals en evenementen gaat kunnen de budgetten beperkt zijn.

Waarom zou u plastic bekers laten bedrukken?

Het bedrukken van plastic bekers heeft talloze voordelen. Maar het is vooral een ideaal middel om de gasten te vertellen wat zij op dat moment drinken. Een logo van een biermerk op de bierglazen, een logo van het wijnmerk op de wijnglazen of het logo van een merk frisdrank kan worden bedrukt op plastic bekers.

Welke soort plastic bekers kunt u laten bedrukken?

Het is mogelijk om talloze verschillende soorten plastic bekers te laten bedrukken. Bij Goedkopekoffiebekers.nl bedrukken wij echter geen plastic bekers, maar uitsluitend kartonnen bekers zoals koffiebekers. Daarmee zijn wij u dan ook graag van dienst, deze kunt u zeer eenvoudig via onze website afnemen. Wij voorzien u ook graag van een op maat ontwerp voor uw kartonnen bekers, zodat u altijd passende bekers in uw onderneming heeft.

Wel verkopen wij plastic bekers zonder bedrukking, u kunt plastic bekers in verschillende volumes bestellen. In ons assortiment vindt u onder andere plastic bierbekers, koffiebekers, waterbekers en zelfs shakebekers! Zo vindt u plastic bekers voor uw onderneming en kunt u uw gasten voorzien van de producten die u graag aan hen serveert.

Heeft u vragen over plastic bekers?

Bij Goedkopekoffiebekers.nl doen wij er alles aan om u te ontzorgen. Zowel als het om onbedrukte als bedrukte (plastic) bekers gaat. Heeft u hier vragen over? Dan voorzien wij u graag van advies. U kunt ons op verschillende manieren bereiken: u kunt ons telefonisch bereiken via (0) 050 7200447 of via de live chat op deze pagina om ons professionele advies vragen.