Grote plastic bekers en kleine plastic bekers

Gaat u binnenkort een evenement of festival organiseren? Dan wilt u ongetwijfeld plastic bekers gebruiken. Zo kunt u uw gasten zo goed mogelijk voorzien van de juiste bekers om fris of bier uit te drinken.

Wanneer u voorraad voor het evenement inslaat, is het goed om te kijken aan welk soort plastic bekers u behoefte heeft. Het verkeerde product kan er zomaar toe leiden dat u uw klanten niet op de perfecte manier kunt voorzien van de ideale ervaring op uw festival of andere evenement. Drankjes van 300 ml passen tenslotte niet in een plastic beker van 150 ml en u wilt uw gasten de juiste dosering geven als daarom gevraagd wordt.

Het voordeel van grote plastic bekers

Vooral bij grote plastic bekers moet u kijken welke maat u precies nodig heeft. U kunt onder andere gaan voor versies van 300 ml, 330 ml en 500 ml. Het hangt volledig af van de drankjes die u van plan bent te serveren. Voor normale glazen fris en bier zijn grote plastic bekers met een inhoud van 300 ml voldoende, als u bijvoorbeeld een blikje fris in de bekers wilt gieten moet u voor de variant van 330 ml kiezen.

De variant van 500 ml is vooral populair op festivals en evenementen waar bier wordt geschonken. Halve liters bier worden daar veelvuldig gedronken en op dat moment is het goed dat u bekers heeft waarmee u deze drankjes aan uw klanten kunt geven. Grote plastic bekers zijn ideaal als u in één keer veel volume wilt verkopen, maar u moet er ook rekening mee houden dat bezoekers minder snel terugkomen voor een nieuw drankje, want het duurt even voordat zij het drankje hebben genuttigd.

Het voordeel van kleine plastic bekers

Voor evenementen waar u bescheiden met alcohol wilt zijn, is het slim om gebruik te maken van kleine plastic bekers. Deze bekers bieden voldoende inhoud voor een lekker glaasje fris, een klein biertje of een glas wijn. Hiermee kunt u onder controle houden hoeveel er door uw gasten gedronken wordt.

Bovendien zijn kleine plastic bekers duurzamer dan grotere bekers. Daarbij bieden kleine plastic bekers het voordeel dat men sneller terugkomt om te bestellen. Dat biedt op dat moment weer nieuwe mogelijkheden om andere producten te verkopen. Kleine plastic bekers kunnen een hoge extra marge opleveren, als het formaat op de juiste manier wordt ingezet.

Plastic bekers: groot of klein?

Als u voor uw evenement een keuze maakt wanneer het om plastic bekers gaat, kunt u het beste refereren naar de bovenstaande volumes en cases. Bij Goedkopekoffiebekers.nl helpen wij u graag om de juiste plastic bekers voor uw evenement te vinden. Bekijk nu direct ons assortiment aan plastic bekers

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze tussen grote en kleine plastic bekers? Neem dan gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van advies en helpen u. U kunt ons telefonisch bereiken via (0) 050 7200447 of via de live chat op deze pagina om ons professionele advies vragen.