Goedkopekoffiebekers voor uw bedrijf

Steeds meer bedrijven en instellingen besluiten om de koffiebekers bij ons te laten bedrukken. Communiceer via koffiebekers naar uw klanten of personeel en geef het koffiebekertje een unieke uitstraling die past bij jouw bedrijf. In deze blog willen wij graag onze werkwijze toelichten als uw bedrijf besluit om koffiebekers bij ons te bedrukken.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden bedrukken wij altijd in één keer het jaarverbruik van onze klanten. Je zult begrijpen dat hoe meer koffiebekers wij kunnen produceren, per opdruk, hoe voordeliger het wordt per beker.

Aantallen

Maar hoeveel koffiebekers worden er gebruikt bij jouw op het werk? Sommige bedrijven kunnen gemakkelijk inzien hoeveel consumpties er het afgelopen jaar zijn genuttigd. Maar als je dit niet inzichtelijk hebt dan houden wij altijd de volgende rekensom aan:

  • Aantal werknemers x 1.000 = Aantal koffiebekers per jaar

Dit zal niet voor elk bedrijf van toepassing zijn, maar uit onze ervaring blijkt dat deze rekensom vaak erg dichtbij het werkelijke verbruik komt. Dus stel dat er bij jouw bedrijf 200 mensen werken dan is het jaarverbruik 200.000 koffiebekers.

Geen overbodige opslag

Dit soort aantallen zijn erg gebruikelijk. Goedkopekoffiebeker.nl begrijpt als geen ander dat je niet zit te wachten op pallets vol met koffiebekers. Daarom bieden wij altijd gratis opslag aan met levering op afroep.

Wij slaan de bekers op in ons magazijn en op het moment dat je weer koffiebekers kan gebruiken kun je mailen of bellen. Wij versturen dan het gewenste aantal dozen toe zodat je ze de volgende dag op locatie hebt. Daarnaast kunnen wij op deze manier goed inzien wanneer er nieuwe bekers besteld moeten worden in verband met onze levertijd van ca. 10 weken. Wij geven een seintje wanneer wij het verstandig vinden om een nieuwe batch te bedrukken. Pas na jouw akkoord gaan wij weer produceren.

Kortom: als je koffiebekers wilt met een eigen opdruk verzorgen wij de voorraad, opslag én verzending geheel kosteloos!