Goedkopekoffiebekers.nl behaalt ISO9001 certificaat

Vanaf de start van ons bedrijf hebben wij altijd de nadruk gelegd op het leveren van goede producten en service. Voornamelijk voor onze grote klanten is het essentieel dat alle processen binnen onze organisatie vlot en gestructureerd verlopen. Essentiële onderdelen zoals inkoop en alle bijbehorende risico’s willen we hierbij uitsluiten. Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend om te gaan voor een ISO9001 certificering.

Wij hebben ons gecertificeerd voor de nieuwe norm van ISO 9001. Door ons te certificeren voldoet Goedkopekoffiebekers.nl aan de internationale normen voor kwaliteit management. U heeft vast wel eens gehoord van ISO9001, maar wat houd dit nu precies in?

Uiteraard zijn aan het behalen van dit certificaat strenge regels verbonden, maar om het kort uit te leggen houdt dit in:

  • Zeg wat je doet
  • Doen wat je zegt
  • Bewijs dat je het doet

Het monitoren van al onze processen, zoals onze productie, transport en alle interne processen hebben we volledig in kaart gebracht. Hierbij hebben we doelen gesteld voor alle belangrijke aspecten binnen onze organisatie. We laten al deze aspecten minimaal eens per jaar extern controleren om tot een optimale kwaliteit te komen.

Wij vinden dan ook dat, wij als leverancier van grote en kleine bedrijven, niet alleen de kwaliteit van onze producten maar ook de kwaliteit van ons bedrijf van groot belang is. Zo legt ISO9001 nadruk op onder andere verkoop, service en ontwikkeling binnen onze organisatie. En wij kunnen met grote trots melden dat wij dit certificaat glansrijk hebben behaald.