Goedkopekoffiebekers maakt zich sterk voor Serious Request 2016

Elk jaar zet 3FM Serious Request zich in voor een doel en dit jaar is het voor de slachtoffers van de stille killer: longontsteking.

Het glazen huis staat dit jaar van 18 tot en met 24 december in Breda, waar de DJ's zich zullen opsluiten en op deze manier aandacht te vragen voor de meer dan 900.000 jonge kinderen die jaarlijks sterven aan deze verschrikkelijke ziekte.

Volgens Serious Request is deze infectieziekte is erg gevaarlijk maar hoeft niet dodelijk te zijn als het goed behandeld wordt. Maar behandeling kost geld en dat is iets waar ze in sommige delen van de wereld juist te weinig van hebben. Door deze reden sterven er per dag dus bijna 2.500 kinderen...

In voornamelijk de Hoorn van Afrika speelt deze ramp zich af onder vooral kinderen die jonger zijn dan vijf jaar. Door de juiste behandeling en goede informatie kunnen de kinderen gered worden.

Goedkopekoffiebekers staat volledig achter dit goede doel en heeft besloten om in actie te komen.

De Actie

Omdat wij vinden dat we ons gezamenlijk sterk moeten maken voor dit doel en zo levens kunnen redden hebben wij speciale koffiebekers laten maken: Cups Together. Onze ruim 10.000 klanten zullen wij dus ook vragen mee te helpen om zoveel mogelijk geld op te halen, gezamenlijk dus!

Hoe werkt het?

Per doos die wordt besteld doneren wij € 5,- aan Serious Request 2016. En als een klant een pallet bekers van 18 dozen bestelt, doneren wij 18 x € 5,- én komt de naam van de organisatie op de cheque te staan, die wij aan het einde van het Glazen Huis overhandigen.

Voor meer informatie over onze actie kunt u altijd contact met ons opnemen, en voor meer informatie over Serious Request 2016 verwijzen wij graag naar http://seriousrequest.3fm.nl/info