Duurzaam koffie drinken in 2020

Duurzaamheid is ieder jaar een belangrijker thema. In 2020 komt dit met milieudoelstellingen vanuit de Europese Unie weer net iets dichterbij. Drinken jullie veel koffie uit wegwerpbekertjes? Dit kan een stuk duurzamer. Bij Goedkopekofiebekers.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan duurzame koffiebekers. Koffiebekers die biologisch afbreekbaar zijn, van FSC®-papier met een biologisch afbreekbare coating en zelfs van bamboo. Duurzame koffiebekers om trots op te zijn. Ideaal voor scholen, zorginstellingen en andere organisaties.

Koffiebekers van FSC®-papier met afbreekbare coating

Deze bekertjes zijn ideaal om traditionele koffiebekers mee te vervangen. De bekertjes zijn gemaakt van FSC®-papier en hebben een afbreekbare coating. FSC®-papier komt van beschermde bossen, alleen wanneer het hout aan alle vereisten voldoet draagt dit het FSC®-keurmerk. Zoals bij het papier dat Goedkopekoffiebekers.nl gebruikt het geval is. Dit is afgewerkt met een afbreekbare coating van rietsuiker. Onder de juist omstandigheden verdwijnt deze coating als vanzelf en is deze volledig biologisch afbreekbaar. Het enige punt van aandacht is de inzameling van deze koffiebekers. Overleg met een afvalverwerker hoe u de bekers moet aanleveren. Zo weet u zeker dat deze bekers volledig afbreekbaar en te recyclen zijn.

Duurzame koffiebekers van bamboo

Bamboo is bijzonder stevig materiaal. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor koffiebekers. U kunt bamboo bekers voor koffie 2 go gebruiken, in allerlei organisaties en voor commerciële doeleinden. Iedereen heeft behoefte aan een kopje koffie om mee te nemen! Bamboo is een uitstekend alternatief voor traditioneel plastic. De bekers zijn bestand tegen hitte, waardoor u de bekers prettiger vast kunt houden. Voor plastic bekers heeft u vaak nog een extra hulpmiddel nodig om de bekertjes prettig vast te houden. Steeds meer bedrijven doen hun best om duurzame stappen te zetten. Bamboo bekertjes leveren daar een grote bijdrage in. U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.