De voordelen van koffiebekers to go

Bij ons vindt je een ruim assortiment aan koffiebekers die voldoende stevigheid bieden om onderweg mee te nemen. Of je nu jouw eigen personeel wilt voorzien van koffie to go of jouw klanten wilt voorzien van de beste manier om koffie mee te nemen.

Voordelen koffiebekers to go

  • Koffiebekers to go zijn extra stevig en houden de warme dranken extra long op temperatuur.
  • De klanten of jouw personeel brand hun handen niet aan de koffie, thee, soep of warme chocomelk. Waardoor zij meer kunnen genieten van jouw warme drankje.
  • Ideaal voor onderweg. Je klanten of personeel kunnen makkelijk en handig koffie of thee meenemen. Ideaal wanneer uw collega’s veel onderweg zijn of als ze een kopje koffie mee naar huis willen nemen. Zo wordt er geen tijd verspild. 
  • Bij het gebruik van bedrukte koffiebekers-to-go zet je koffiemomentjes van klanten om in promotiemomentjes voor jouw onderneming of evenement. Een leuke manier van branding en een mooi moment om jezelf te onderscheiden van concurrenten. Met gepersonaliseerde koffiebekers-to-go kunnen klanten jouw merknaam herkennen en zien mensen op straat waar er koffie to go te verkrijgen is.
  • Uitbreiding van je assortiment. Als onderneming heb je een extra product dat je aan je klanten kan aanbieden en waardoor je ook nog eens een ander type klant kan serveren (de klant die onderweg een koffie wil nuttigen of een warme drank wil meenemen).

coffee 2 go, coffee to go, koffie 2 go, koffiebeker to go, koffie to go