De vijf meest luxe koffiebekers

Kartonnen bekers worden steeds meer gebruikt, veel klanten bedrukken koffiebekers met een eigen ontwerp voor de meest luxueuze uitstraling. We hebben echter ook een mooi assortiment aan standaard kartonnen koffiebekers geselecteerd voor de mooiste uitstraling voor uw zaak.

Nummer 1:

Kartonnen koffiebeker ripple wall 230cc: Sinds kort produceren we deze koffiebekers, met ongekend positieve reacties. De kartonnen bekers hebben naast de standaard dikke wand, een extra rand met daarin ribbels. Hierdoor blijft uw drankje langer warm, maar voelt de buitenkant van de beker koud aan.

We hebben een zwarte koffiebeker en een kartonlook koffiebeker beschikbaar in ripple wall.

Nummer 2:

Karton look koffiebekers: We werken steeds meer met koffiebekers uitgevoerd in een karton look. De koffiebekers zijn gemaakt van 63 % gerecycled karton. De bekers hebben een luxe uitstraling en zijn daarnaast duurzamer dan reguliere kartonnen bekers.

We hebben de karton-look bekers vooralsnog beschikbaar in een espressobeker en 230 cc formaat.

Nummer 3:

Kartonnen beker squat 180 cc: Het meest gebruikte formaat in Nederland blijft de 180cc koffiebeker. We hebben een zeer mooie variant ontwikkeld met een 40% zwaarder karton, hierdoor isoleert de beker beter. Daarnaast is het formaat breder dan de reguliere 180 cc koffiebeker. De beker is hierdoor geschikter voor coffee 2 go.

We hebben witte bekers als ook onze premium lijn beschikbaar in de squat variant.

Nummer 4:

Biologisch afbreekbare koffiebeker 180 cc: We kunnen er niet om heen, MVO wordt voor steeds meer organisaties een belangrijk onderdeel. Reguliere kartonnen bekers bevatten een dun laagje plastic, waardoor ze niet voor 100% afbreekbaar zijn. Onze biologisch afbreekbare bekers hebben een coating van mais zetmeel. Hierdoor zijn de bekers voor 100% biologisch afbreekbaar, hiervoor zijn we ook uiteraard gecertificeerd.

We hebben de biologisch afbreekbare bekers beschikbaar in het formaat 180 cc en in een 150 cc variant.

Nummer 5:

Standaard 230 cc beker: Bij ons op kantoor blijft dit toch een favoriete beker. De beker is gemaakt van een dik karton, maar liefst 50% zwaarder dan reguliere kartonnen bekers. Hierdoor isoleert de beker goed en is het inzetbaar voor thee, koffie, maar ook perfect voor een glas water.