De populairste koffiebekers op een rij

Wilt u weten welke koffiebekers tegenwoordig het populairst zijn? In dit artikel tonen we een aantal van onze populairste koffiebekers!

Bij Goedkopekoffiebekers.nl zijn we gespecialiseerd in alles dat met wegwerpbare bekers te maken heeft! De focus ligt op plastic en kartonnen koffiebekers. In dit artikel laten we zien wat onze populairste koffiebekers zijn en waarom dit het geval is. Zo kunt u direct zien welke koffiebeker het best bij u past en vervolgens bestellen.

Kartonnen koffiebeker zelf ontwerpen

De koffiebeker wordt steeds vaker als communicatiemiddel ingezet. Dat heeft te maken met de lage prijs waarvoor koffiebekers tegenwoordig te bedrukken zijn en de effectiviteit van het productieproces. Iedereen in uw organisatie drinkt namelijk koffie of thee en krijgt daardoor vroeg of laat met de koffiebeker te maken. Vaak wordt er voor een kartonnen koffiebeker met bedrijfslogo gekozen, soms wordt een boodschap toegevoegd. Denk aan de doelstellingen voor het komende jaar, een viering van jullie jubileum of een leuke spreuk waarmee u uw medewerkers een prettig gevoel geeft. Naast de koffiebeker die u zelf bedrukt kunt u ook voor een herkenbaar ontwerp kiezen. Door de korte levertijd is dit tevens ideaal als u bijvoorbeeld op een beurs staat.

Kartonnen koffiebekers om te bedrukken zijn in verschillende maten leverbaar en te bestellen vanaf 1.000 of 5.000 stuks. Doordat wij beschikken over een eigen faciliteit in Groningen kunnen wij altijd deze beste prijs en een snelle verzending garanderen. Daarnaast rekenen wij geen verzendkosten en heeft u te maken met all-in prijzen. Voor grotere aantallen kunnen wij produceren in onze faciliteit in China, daardoor kunnen wij voor extreem lage tarieven grote aantallen produceren.

Populaire koffiebekers

De populairste koffiebekers kent u waarschijnlijk al! Het gaat om de onderstaande varianten:

  • Kartonnen koffiebeker Scotty: De klassieker onder de koffiebekers is de Scotty koffiebeker. Onze standaard bekers zoals deze worden allemaal geproduceerd in onze fabriek in China. Op deze manier weten wij zeker dat u over de beste kwaliteit beschikt. De meest standaard maat is 180 cc en is vanaf 2.500 stuks per doos te bestellen. Wanneer u meer dozen tegelijk bestelt wordt het per doos goedkoper.
  • Kartonnen koffiebeker Luxury: De klassieker Scotty heeft volgens veel koffieliefhebbers een opvolger gekregen: de kartonnen koffiebeker Luxury. Dit is onze eigen lijn en is in elke maat, van 120 cc tot en met de 450 cc te bestellen. Bij Goedkopekoffiebekers.nl zien we dit als de moderne opvolger van de Scotty. De koffiebeker neemt enorm in populariteit toe en is geschikt voor een heerlijke kop koffie of thee. De koffiebeker is leverbaar in 180 cc en per doos van 2.500 stuks te bestellen.
  • Klassieke plastic koffiebeker in wit: Wanneer u goedkopere koffiebekers nodig heeft kunt u het best voor de klassieker in het wit gaan. Deze koffiebeker is een veel bestelde koffiebeker in ons assortiment en kwalitatiever dan de variant van concurrenten. Bij Goedkopekoffiebekers.nl gebruiken wij namelijk meer materiaal en ontstaat daardoor een steviger koffiebekertje dat goed isoleert.

Koffiebekers bestellen bij Goedkopekoffiebekers.nl

U kunt direct met ons in contact komen. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact opnemen via Facebook? Ook dat is mogelijk.