Cup-a-Soup op het werk aanbieden: alle benodigdheden

Overweegt u Cup-a-Soup op het werk mogelijk te maken? In dit artikel ontdekt u de voordelen van Cup-a-Soup op het werk en ziet u welke benodigdheden het belangrijkst zijn.

Voordelen van Cup-a-Soup op het werk aanbieden

Wanneer u Cup-a-Soup op het werk aanbiedt profiteert men van verschillende voordelen! Zo is Cup-a-Soup snel klaar omdat u het op een eenvoudige manier kunt opwarmen met heet water. Wanneer u wacht tot het water de juiste temperatuur bereikt kan de soep vervolgens direct worden gedronken. Cup-a-Soup is rijk aan zout en beschikt over voldoende water. Genoeg om gehydrateerd te blijven! Zowel in de winter wanneer er een kachel brandt als in de zomer wanneer het zonnetje schijnt.

Wordt er overgewerkt? Dan heeft men er niet direct zin in om op het werk te eten. In dat geval kan Cup-a-Soup een uitkomst bieden en houdt men het net iets langer vol. De hartige trek wordt op deze manier bevredigd en brengt weer nieuwe krachten los.

Cup-a-Soup biedt een assortiment van allerlei verschillende soorten soep aan. Op deze manier weet u zeker dat collega’s niets te kort komen en kan iedereen voor een passende smaak kiezen. Bij Cup-a-Soup wordt er met name gevarieerd wat betreft groente en interessante combinaties met kruiden. Doordat deze smaken steeds veranderen en er ook een aantal vaste smaken in het assortiment zitten blijft Cup-a-Soup een prettige aanvulling op de koffie en thee die vaak al wordt aangeboden.

Benodigdheden voor Cup-a-Soup op het werk aanbieden

Wanneer er een uitgiftepunt voor Cup-a-Soup is heeft u daar uiteraard ook kokend water en bekertjes voor nodig. De kartonnen soepbekers van Goedkopekoffiebekers.nl zijn daar uitermate geschikt voor. U kunt deze soepbekers in 180 cc, 230 cc, 300 cc en 360 cc bestellen. Veel organisaties kiezen voor drie verschillende formaten.

De normale bekers van Cup-a-Soup zijn aan de prijzige kant. Bij dit alternatief van Goedkopekoffiebekers.nl is dat niet het geval. Beslist u direct een grote hoeveelheid te bestellen? Dan kunt u zelfs korting krijgen. Bij zeer grote hoeveelheden kan er een offerte op maat worden gemaakt. Er is bij Goedkopekoffiebekers.nl voor gelijksoortige formaten gekozen als bij Cup-a-Soup. Daarnaast is ook het materiaal gelijkwaardig aan dat van Cup-a-Soup en zijn de vrolijke prints van Goedkopekoffiebekers.nl zelfs een stuk stimulerender!

Om Cup-a-Soup klaar te maken is het daarnaast ook belangrijk om roerstaafjes te bestellen. Met behulp van een roerstaafje kan Cup-a-Soup op de juiste manier gemengd worden en weet u zeker dat het eindresultaat naar wens is. Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u kiezen voor roerstaafjes van plastic of hout.

U kunt ons bereiken via 050-7200447 en per e-mail op info@goedkopekoffiebekers.nl. Chatten of in contact komen via Facebook? Dat kan ook!