Bekers voor evenementen

Bedrukte bekers

Bedrukte bekers kan je ook gebruiken als promotiemateriaal. Bedrukte bekertjes zijn ideaal om jouw evenement of bedrijf extra onder de aandacht brengen op een originele manier bij de bezoekers. Je kunt onze bekers voorzien van het logo van het evenement of met een logo van jouw bedrijf dat bijvoorbeeld op een festival staat. Ook kan je het voorzien van een slogan, foto, QR-code of van een door jouw bedachte design. Bekers laten bedrukken doe je bij ons al vanaf een aantal van 1.000 stuks. Wil jij gepersonaliseerde bekers serveren, maar kan of wil je het ontwerp niet zelf opmaken? Dat maakt niets uit want onze designers maken gratis een professioneel ontwerp voor jou.

Milieuvriendelijke bekers

Bij het organiseren van een congres, beurs, personeelsfeest, bedrijfsopening, festival of ander evenement komt heel wat afval kijken. Het organiseren van een duurzaam event wordt tegenwoordig hoog in het vaandel gedragen. Wij van GKB kunnen bijdragen aan de verduurzaming van jouw event. Bij ons kan je namelijk terecht voor duurzame milieuvriendelijke koffiebekers. In ons assortiment hebben we namelijk recyclebare bekers, biologisch afbreekbare bekers, FSC®-gecertificeerde bekers en CO2-neutrale bekers.

  • Kartonnen koffiebekertjes zijn ideaal wanneer het om het recyclen gaat. De recyclebare bekers kunnen op een eenvoudige manier verwerkt worden en het gerecyclede papier kan vervolgens opnieuw worden ingezet in productieprocessen. De bekers worden als grondstof aangeboden aan de papier- en kartonindustrie en krijgen hier een tweede leven. Hierdoor worden de bekers geen afval maar een gerecyclede grondstof en zo onderdeel van een circulaire stroom van bekerrecycling! Daarnaast heb je veel minder afval.
  • Biologisch afbreekbare bekers zijn voorzien van een PLA coating van suikerriet en maiszetmeel. Hierdoor is de beker voor 100 % biologisch afbreekbaar en zijn deze volledig gecertificeerd. Indien jij MVO in een hoog vaandel hebt, is dit de meeste geschikte koffiebeker voor jouw evenement.
  • De FSC®-bekers in ons assortiment worden gemaakt van papier met een FSC®-keurmerk. Dit houdt in dat alle koffiebekers gemaakt zijn van papier dat afkomstig is uit bosgebieden van het FSC®. Alle bomen worden op verantwoorde wijze gekapt om te voorkomen dat de natuurlijke omgeving verstoord wordt. Daarbovenop kiezen wij voor veel van onze duurzame bekers voor een hoogwaardige en milieuvriendelijke PLA-coating. PLA is een bijzonder materiaal op basis van maïszetmeel. Hierdoor zijn onze bekers waterdicht en toch nog voor 100% biologisch afbreekbaar.
  • Klimaatneutraal (CO2-neutraal) productieproces betekent dat het productieproces per saldo niet zorgt voor een verhoging van de wereldwijde CO2-uitstoot en daarmee geen invloed heeft op het klimaat. Bij onze CO2-neutrale bekers is dit het geval. Verantwoord drinken, drinkt net wat lekkerder!

eco friendly milieuvriendelijk