Bedrukte bekers in een kleine of grote oplage laten maken?

Wilt u koffiebekers laten bedrukken? Dan kunt u voor een kleine of grote oplage kiezen. In dit artikel laten we zien wat er betreft aantallen mogelijk is en hoe het bestellen van een grotere hoeveelheid koffiebekers voor korting zal zorgen.

Koffiebekers met meerkleurige bedrukking vanaf 1.000 stuks

Wanneer u voor een kleine oplage kiest, kunt u het best voor een meerkleurige bedrukking kiezen. Houd bij kleine oplages rekening met een iets hogere prijs dan u van een bedrukking in één tot en met vijf kleuren mag verwachten. Een meerkleurige bedrukking wordt gerealiseerd in onze eigen productiefaciliteit in Groningen. De productie is volledig in eigen beheer en kan daardoor direct worden opgestart. Zo zijn spoedklussen geen enkel probleem en zal uw bestelling altijd op tijd klaar zijn. Wij rekenen geen opstartkosten voor het bedrukken van koffiebekers, de prijzen zoals u deze op Goedkopekoffiebekers vindt, zijn de prijzen waar uw koffiebekers daadwerkelijk voor geproduceerd worden. Daarnaast worden er geen kosten gemaakt voor het bezorgen van uw koffiebekers gerekend, uw koffiebekers worden kosteloos toegestuurd.

Koffiebekers met bedrukking in één tot en met zes kleuren vanaf 5.000 stuks

Wilt u koffiebekers voor een lagere prijs laten bedrukken en komt u uit met een bedrukking in één tot en met zes kleuren? Dan kunt u tegen een lager tarief koffiebekers laten bedrukken. In dat geval is het mogelijk om uw koffiebekers in grotere aantallen te laten bedrukken voor lagere tarieven. Dit komt door een eigen productiefaciliteit in China, hier kunnen wij de productie gemakkelijk opschalen en voor een lagere kostprijs uitvoeren.

Jaarvoorraad aan koffiebekers bestellen

Bij Goedkopekoffiebekers bieden wij u de mogelijkheid om de gehele jaarvoorraad in één keer te bestellen. Op deze manier maakt u gebruik van het schaalvoordeel dat wij kunnen realiseren en gaat de kostprijs van onze productie flink omlaag. Dit heeft te maken met het instellen van machines en de mogelijkheid om een deel van de productie in China uit te voeren.

Heeft u problemen met het opslaan van de complete jaarvoorraad? Ook daarin kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen de volledige productie opslaan in Baflo en vervolgens in delen aan u uitsturen. Ieder moment waarop u een nieuwe reeks koffiebekers nodig heeft, kunt u een verzoek toesturen en zullen wij koffiebekers uitsturen.

Koffiebekers laten bedrukken bij Goedkopekoffiebekers.nl

Goedkopekoffiebekers ondersteunt u bij het realiseren van bedrukkingen voor uw koffiebekers. Zo helpen wij niet alleen met de bedrukking en het uitsturen, ook kunnen wij u aan een passend grafisch ontwerp helpen. Dit kost u niets en op deze manier weet u zeker dat u aan de specificaties van Goedkopekoffiebekers voldoet. Aan het opleveren van een grafisch ontwerp zitten namelijk specifieke regels verbonden, als uw grafisch ontwerper hier niet aan voldoet, kan er niet gedrukt worden. Hier kunt u deze vereisten terugvinden.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.