Bedrijfslogo op koffiebeker bedrukken

Staat u op het punt om koffiebekers te laten bedrukken met uw bedrijfslogo? Vergeet dan de aandachtspunten uit dit artikel niet toe te passen. Op deze manier weet u zeker dat het bedrukken van uw koffiebekers vlekkeloos verloopt! We bespreken de volgende onderwerpen:

Bedrijfslogo aanleveren in juiste bestandsformaat

Wanneer u koffiebekers met uw bedrijfslogo laat bedrukken is het belangrijk dat het logo in het juiste bestandsformaat wordt aangeleverd. Alleen met een hoogwaardig bedrijfslogo in het juiste bestandsformaat kan uw bedrijfslogo scherp worden afgedrukt.

Koffiebeker in full colour of 1 tot 6 kleuren

Bestaat uw bedrijfslogo uit minder dan zes kleuren? Dan kunt u uw koffiebekers op een voordeligere manier laten bedrukken. Wanneer u kiest voor het bedrukken van uw koffiebeker in full colour kunt u een bedrijfslogo of ander meerkleurig ontwerp aanleveren. Bedrukkingen tot en met zes kleuren (vanaf 50.000 stuks) produceren wij in China, alles daaronder is tot en met full colour geproduceerd in Baflo. Doordat onze koffiebekers in onze eigen faciliteit in Groningen of China worden geproduceerd is het mogelijk om tegen een scherpe prijs te bedrukken.

Koffiebeker laten bedrukken met bedrijfslogo? Klik hier.

Koffiebekers in het juiste formaat bestellen

Koffiebekers kunt u in allerlei verschillende formaten bestellen. Meestal wordt er gekozen voor het standaard formaat van 180cc en wordt er daarnaast een grote en kleine variant bijbesteld. Afhankelijk de producten die uw koffiemachine uitgeeft is het raadzaam te kiezen voor koffiebekers die bij uw producten aanpassen. Controleer hoeveel cc de meest bestelde producten zijn en bestel op basis daarvan uw nieuwe voorraad.

Uw jaarvoorraad in één keer bestellen

Wanneer u koffiebekers met uw bedrijfslogo laat bedrukken is het raadzaam om in één keer een grote voorraad te bestellen. De meeste organisaties bestellen dan ook de voorraad die voor één jaar benodigd is. Wij adviseren over het algemeen om per full timer 1000 koffiebeker per jaar te bestellen. Kunt u niet al uw koffiebekers kwijt? Dan kunnen wij uw voorraad binnen onze faciliteit opslaan en kunt u nieuwe koffiebekers met uw bedrijfslogo bijbestellen wanneer uw voorraad op is. U profiteert daardoor van schaalvoordeel en u heeft geen grotere opslag nodig. Ideaal!

Koffiebekers met bedrijfslogo laten bedrukken en bestellen

Bij Goedkopekoffiebekers.nl geloven we dat kwaliteit en een scherpe prijs hand in hand kunnen gaan! Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn in het produceren en bedrukken van koffiebekers doen wij dit goedkoper en beter dan ieder ander. Wij gebruiken onze eigen faciliteiten en hanteren daar hoge kwaliteitsstandaarden. Wilt u dat wij u helpen met het bedrukken van uw bedrijfslogo of uw eigen ontwerp? Dan is dat geen probleem. Een professioneel ontwerp maken wij gratis!

U kunt direct met ons in contact komen. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact opnemen via Facebook? Ook dat is mogelijk.