Alles wat je moet weten over Koffiebeker marketing

Ben jij al bekend met koffiebeker marketing? Met koffiebeker marketing geef jij je bedrijf, merk of product een boost door jouw koffiebeker te laten bedrukken in je eigen stijl.

Laat je bedrijf of evenement opvallen met bedrukte bekers. Serveer klanten een heerlijk drankje uit een beker met daarop jouw boodschap, bedrijfsnaam en/of logo. Van kleine tot grote oplage, bij ons ben je verzekerd van een 100% lekvrije koffiebeker zonder nare bijsmaak of geur.

De voordelen van koffiebeker marketing

Een gemiddelde Nederlander drink ongeveer 2,5 koppen koffie per dag en drinkt de koffie of thee in ongeveer zeven minuten op. Dit is een perfect moment om de aandacht te trekken met een uniek bedrukte koffiebeker. Je kunt de bedrukte beker zien als een communicatiemiddel. Je kunt ook kiezen voor een bedrukte coffee-to-go beker, deze bekers zijn ook af te sluiten met een deksel, waardoor er niets gemorst wordt en de koffie of thee lang op temperatuur blijft. Als mensen rondlopen met jouw beker, komen zij vaak meerdere personen tegen die jouw bedrukte unieke koffiebeker zien. Bij elk kopje koffie of thee komt jouw naam weer onder de aandacht. Met een eigen uniek bedrukte beker bereik jij jouw doelgroep op een leuke manier!

Opvallen op een unieke manier

Het is ook mogelijk om verschillende bekers te laten bedrukken voor evenementen waar je als bedrijf aanwezig bent. Je kunt je beker ook laten bedrukken met een QR-code die men kan scannen om zo doorgestuurd te worden naar een gewenste pagina op jouw website. Een bedrukte beker kan ook gebruikt worden om mensen op een ludieke manier uit te nodigen voor een feest of bijeenkomst.

Voordelen van een kartonnen beker

Bij gebruik van een plastic beker wordt de koffie of thee snel koud, brand je sneller je handen en mors je snel drinken. Dit alles zorgt dat je minder van je koffie of thee kan genieten. Een kartonnen beker is dikker en steviger dan een plastic beker, het drinken blijft daardoor langer op temperatuur. Een kartonnen beker is makkelijker vast te houden door de stevigheid en je brand je vingers niet aan de beker ook morst minder snel drinken. De koffie smaakt lekkerder als je het drink uit een kartonnen beker dan uit een plastic beker. Een kartonnen beker geeft ook de mogelijkheid om de beker te bedrukken. De kartonnen bekers die wij leveren zijn door de hoge kwaliteit ook minimaal 3 keer te gebruiken. Wij leveren ook koffiebeker deksels die zorgen dat de koffie goed onderweg meegenomen kan worden.

Bij ons kun je koffiebekers bedrukken vanaf 1.000 stuks!
Vraag op onze website gratis een digitale proefdruk aan.
Goedkopekoffiebekers.nl logo