4 redenen om te kiezen voor promotie met koffiebekers

Er zijn verschillende redenen om voor koffiebekers te kiezen als het om promotionele middelen gaat. In dit artikel gaan we in op de vier belangrijkste redenen om voor kartonnen bekertjes met bedrukking te kiezen.

Iedereen drinkt koffie

Nederland is een land waar veel koffie gedronken wordt. U kunt dit bijna niet vergelijken met andere landen, gemiddeld worden er zo’n drie bakken per dag gedronken. Dat betekent dat er logischerwijs koffie gedronken wordt op iedere locatie waar u een aantal uren bent. Als iemand een beurs bezoekt of als een klant langskomt, is de kans groot dat er een bakje koffie wordt aangeboden. Het ideale moment om uw merk onder de aandacht te brengen. Wordt er geen koffie gedronken? Dan kunt u een kopje thee aanbieden.

Exposure is enorm

Er is veel exposure als er met koffiebekertjes gepromoot wordt. Denk aan een evenement waar bekertjes worden uitgedeeld, iedereen die koffie drinkt en mensen die de bekertjes zien worden blootgesteld aan uw huisstijl en merk. Als dit op de juiste manier wordt ingezet, kan veel exposure behaald worden. Iets dat met een advertentie in een willekeurig vakblad soms veel duurder is. Zeker op beurzen of andere evenementen waar uw doelgroep zich bevindt is dit een ideale manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen.

Relatief goedkoop

Kartonnen bekertjes zijn niet zo duur. Ook als het om een kleine oplage gaat, is het voordelig om drukwerk te produceren. Dit heeft te maken met steeds betere productieprocessen, het kost nauwelijks tijd meer om een machine in te schakelen en een serie koffiebekertjes te produceren, dit werkt als een printer en kan direct on-demand geregeld worden.

Koffiebekers zijn duurzaam

Bij Goedkopekoffiebekers.nl zijn er steeds meer duurzame mogelijkheden. Zo vindt u biologisch afbreekbare koffiebekers in ons assortiment. De bekers bestaan uit een coating van suikerriet en kunnen door middel van vergisting worden afgebroken. Het papier dat overblijft kan vervolgens direct gebruikt worden voor andere koffiebekers. Mooi om te vertellen aan gebruikers en zo draagt u uw steentje bij als het om het milieu gaat. U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken! Wij helpen u graag verder. Bereik ons telefonisch op 050 7200447 of per e-mail via info@goedkopekoffiebekers.nl. Liever chatten of contact via Facebook? Ook dat is mogelijk.