Vacature: Webshop Beheerder – Groningen – 32 tot 40 uur per week

Heb jij affiniteit met e-commerce en zie je het zitten om Goedkopekoffiebekers.nl naar een volgend niveau te tillen? Dan ben jij degene die wij zoeken voor onze vacature Webshop Beheerder!

Wat zijn de werkzaamheden?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de webshop www.goedkopekoffiebekers.nl. Jij zorgt ervoor dat de website goed werkt en voorzien is van de juiste informatie. Dit gaat verder dan het uploaden van foto's en het updaten van productspecificaties. Je bent continu op zoek naar nieuwe kansen om Goedkopekoffiebekers.nl tot een nog groter succes te maken. Een voorbeeld hiervan is het opzetten van loyaliteitsprogramma's, internationale sites uitrollen en beheren, etc. Daarnaast onderhoud je contacten met externe (marketing) partijen. Heb je zelf ervaring met SEO, SEA, email marketing of CRO? Dan heb je een streepje voor!

Wij zoeken iemand die:

- Graag de handen uit de mouwen steekt

- Kennis heeft van e-commerce en/of online marketing

- Een proactieve werkhouding heeft

- Ervaring heeft met Shopify

Wie zijn wij?

Al meer dan 10 jaar is Goedkopekoffiebekers.nl actief op de koffiebeker-markt. We zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste speler in dit segment. We hebben een groot magazijn in Baflo, maar jouw toekomstige werkplek is te vinden in het mooiste kantoor van de stad Groningen. Hier werk je samen met enthousiaste en gezellige collega's. Daarnaast bieden we een passend salaris (€2.600 - €2.700 per maand) met goede arbeidsvoorwaarden.

Zie jij het zitten om met liefde en aandacht te werken aan het online succes van Goedkopekoffiebekers.nl? Dan maken we graag kennis met jou! Stuur jouw CV en motivatie naar Mike Arends: marends@goedkopekoffiebekers.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem telefonisch contact op via 050-747 0003 of per mail.