Assistent (Financial) Controller

Wie is GKB?

GKB Nederland / goedkopekoffiebekers.nl is onderdeel van Van De Velde Packaging en is een grote speler op de koffiebekermarkt. Met vestigingen in Groningen en Baflo is GKB Nederland inmiddels de grootste speler in de Benelux in dit segment. Wij produceren meer dan 3.500.000.000 bekers per jaar. Ons uiteindelijke doel is om de leidende speler op de wereldmarkt te worden. We hebben een uitgebreid assortiment voor mkb en grootzakelijk!

Met een gezonde dosis zelfzekerheid maken we graag vernieuwende keuzes. Wij hebben het hart op de tong, dromen van mooie idealen en zijn bovenal doeners. De rode draad binnen onze organisatie is naast servicegerichtheid, om te blijven vernieuwen en nooit stil te staan. We zoeken altijd naar manieren om het nog beter te doen.
Wij zijn loyaal en hebben altijd het beste met je voor. Loyaliteit is voor ons de overtreffende trap van betrokkenheid. Daarnaast zijn we daadkrachtig, we doen, proberen en bovenal bewegen. We kijken vooruit in plaats van achterom. Bovenal hebben we vertrouwen in onze eigen kwaliteiten.

Vanwege de exponentiële groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Assistent Controller voor 24-32 uur per week om onze Financial Controller te ondersteunen en te vervangen bij afwezigheid. Je komt, in overleg, voornamelijk
te werken op ons nieuwe kantoor in Groningen. Ben jij iemand die weet van aanpakken? Heb jij al ervaring op het gebied van Financial Controller? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat doe je als Assistent (Financial) Controller bij GKB?

Vind jij het leuk om met cijfers bezig te zijn en de administratieve verwerking daarvan? Je komt te werken in een enthousiast team van collega's, er heerst een informele en collegiale omgang in het bedrijf.
Als Assistent Controller ben je onderdeel van ons financiële team (1 Financial Controller en 1 Financieel Administratief Medewerker).

Samen met de Financial Controller ben je verantwoordelijk voor:

- Het voorbereiden, controleren en boeken van journaalposten.

- Zorgen voor een tijdige en nauwkeurige afsluiting van de maand, het kwartaal en het jaar.

- Het voorbereiden van diverse financiële rapportages.

- BTW aangiftes.

- Het onderhouden van een nauwe samenwerking met de financiële afdeling en andere relevante afdelingen binnen de organisatie.

- Zorgen voor naleving van interne controles en procedures.

- Ondersteunen bij financiële audits.

- Bijdrage leveren aan de begroting.

- Ad-hoc werkzaamheden.

- Ondersteunen bij het maken van de jaarrekening(en).

Bij afwezigheid van de Financieel Administratief Medewerker kan in overleg van je gevraagd worden om haar taken op te pakken zoals het controleren van diverse soorten facturen, facturen versturen, beheer debiteuren en crediteuren etc.

Hier herken jij jezelf in: 

Om voor deze leuke vacature in aanmerking te komen vragen wij:

- Bij voorkeur in het bezit van een HBO diploma, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy.

- Relevante werkervaring op een financiële afdeling.

- Proactieve werkhouding, je werkt zorgvuldig en accuraat.

- Sterk analytisch vermogen en cijfermatig inzicht.

- Goede boekhoudkundige kennis.

- Fiscaal goed onderlegd.

- Uitstekende beheersing van Excel/Word.

- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

- Bij voorkeur ervaring met Snelstart.

Wat wij te bieden hebben:

Naast de mogelijkheid om te werken bij het mooiste bedrijf van Noord Nederland die snel aan het groeien is bieden wij:

- Salaris tussen €2800 - €3400 afhankelijk van ervaring.

- Pensioenregeling.

- Reiskostenvergoeding.

- Mogelijkheid tot deelname fietsplan.

- Opleidingsmogelijkheden.

- Een afwisselende en uitdagende functie.

- Vers fruit op kantoor.

Deze functie biedt de ideale mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en hebben een gezellig team met een informele sfeer.

Ben jij enthousiast over deze functie en heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en stuur uw motivatiebrief en CV naar personeel.gkb@vandeveldepackaging.com.