Koffiebekers gebruiken ter promotie van bedrijf

U wilt uw organisatie op ieder moment op een positieve manier op de kaart zetten. Indirect levert dat nieuwe samenwerkingen op, iets dat van belang is voor de levensvatbaarheid van uw bedrijf. Koffiebekers zijn een uitstekend middel om dit te doen. U kunt koffiebekers meegeven aan uw gasten, voor bijvoorbeeld coffee 2 go en u kunt uw personeelsleden en bezoekers confronteren met uw organisatie als zij koffie binnen uw onderneming drinken.

Bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt u ervoor kiezen om koffiebekers te laten bedrukken in de huisstijl en met het bedrijfslogo van uw eigen onderneming.

Voorbeelden van organisaties die koffiebekers gebruiken ter promotie

Op evenementen zien we het steeds vaker terug: bedrijven die gebruikmaken van koffiebekers om de naamsbekendheid te vergroten. The Next Web, een festival dat ieder jaar in Amsterdam wordt gehouden, staat vol met stands waar bedrijven hun eigen technologiebedrijf willen promoten - waaronder Atlassian. Zij doen dit onder andere door een eigen stand te bouwen en hier de beste koffie van het gehele festival te serveren. Op het eerste oog heeft koffie niets te maken met Atlassian, een organisatie die software voor bedrijven maakt, maar doordat er velen in aanraking komen met het logo van dit merk en er veel mensen in de rij staan bij deze koffiestand, valt het ontzettend op bij alle bezoekers van het festival.

KLM is ook een uitstekend voorbeeld van een organisatie die koffiebekers gebruikt om eigen producten en diensten te promoten. Koffie heeft ook hier op het eerste oog niets met vliegtickets te maken, maar dankzij uitstekende branding op de koffiebekers wordt iedereen weer eens herinnerd aan de service waar KLM bekend om staat. Dat levert voor de komende zomervakantie weer een aantal extra verkochte vliegtickets op en zo betaalt deze investering zich dubbel en dwars uit.

Koffiebekers en webwinkels

Ieder jaar wordt in de Jaarbeurs in Utrecht een evenement voor webwinkels georganiseerd: de Webwinkel Vakdagen. Dit evenement lijkt op het eerste oog weinig met koffie te maken te hebben, afgezien van enkele webwinkels die zelf koffie verkopen. Maar de dienstverleners die deze webwinkels proberen te bereiken, willen goed opvallen tijdens dit evenement. Doordat zij de lekkerste koffie serveren, in een beker met hun eigen bedrijfslogo, komen alle potentiële klanten in aanraking met dit merk.

Koffie is een universeel middel dat we vandaag de dag, in combinatie met de juiste koffiebekers, als marketinginstrument kunnen inzetten. Koffie is voor velen de motor om de dag door te komen en daar kunt u als bedrijf ideaal op inspelen.

Bij Goedkopekoffiebekers.nl doen wij er graag alles aan om u te helpen bij de promotie van uw onderneming. Bedrukte koffiebekers zijn dan ook echt ons specialisme. Zo bieden wij een gratis ontwerp aan voor de koffiebekers, welke wij op basis van uw eigen huisstijl samenstellen. Heeft u zelf al een design? Dan kunnen wij dat direct laten bedrukken op de koffiebekers die u wilt afnemen!

Wilt u bedrukte koffiebekers afnemen? Dan kunt u dit direct via onze website doen. Liever eerst contact met een van onze medewerkers? U kunt ons op verschillende manieren bereiken: u kunt ons telefonisch bereiken via (0) 050 7200447 of via de live chat op deze pagina om ons professionele advies vragen.