Juiste roerstaafjes voor op uw kantoor kiezen

Roerstaafjes, we weten allemaal dat deze niet meer weg te denken zijn op het gemiddelde kantoor. Het is niet vreemd dat deze staafjes ontzettend populair zijn, want de staafjes zijn het ideale middel om ervoor te zorgen dat u geen afwas heeft en u toch uw drankje met suiker of melk(poeder) mixt.

U denkt waarschijnlijk al direct aan witte roerstaafjes, met een klein ovaal aan de bovenkant waar twee gaatjes in zitten. Toch worden ook houten roerstaafjes veelvuldig verkocht.

Bij Goedkopekoffiebekers zijn wij gespecialiseerd in het ontzorgen van organisaties. Zo kunt u het beste kopje koffie of thee zetten. In dit artikel laten we zien welke roerstaafjes u bij Goedkopekoffiebekers.nl kunt bestellen.

Klassieke witte plastic roerstaafjes

Deze roerstaafjes werden al eerder in dit artikel genoemd, het is toch wel echt de klassieker als het op roerstaafjes aankomt. Zowel in sportkantines, bij een to-go-koffiebar en het lokale treinstation, we zien deze witte plastic roerstaafjes overal terug. Daar is een goede reden voor: de staafjes roeren goed, vereisen weinig materiaal om te produceren en de prijs van deze roerstaafjes ligt ontzettend laag!

Het ontwerp van witte plastic roerstaafjes is op de juiste manier samengesteld en daardoor kunnen suiker en melk op de beste manier met koffie of thee gecombineerd worden. Door de gaatjes in het ovalen uiteinde van het staafje, ontstaat er een betere waterstroom in het kopje. Zo ontstaat de uitstekende mix in warme dranken!

Houten roerstaafjes

De laatste jaren zien we dat houten roerstaafjes steeds meer terrein winnen. Dit heeft er onder andere mee te maken dat hout iets duurzamer is dan plastic. Houten roerstaafjes zijn dan ook een duurzame keuze als het op roerstaafjes aankomt. Tenslotte gooit iedereen de roerstaafjes weg na het nuttigen van een drankje, daarom is het goed om de impact op het milieu te reduceren.

Houten roerstaafjes hebben een simpel ontwerp: een recht staafje heeft aan beide uiteinden een gecirkelde rand. Ideaal om snel mee te roeren. Het stokje bevat geen gaatjes, waardoor er een andere waterstroom bij dit stokje ontstaat. Het is dan ook iets lastiger om alles perfect te mixen in het bekertje, met een wit roerstaafje gaat dit vaak iets vlotter.

Roerstaafjes bestellen

Heeft u op basis van de bovenstaande beschrijving een keuze kunnen maken? Dan voorzien wij u graag van roerstaafjes. Bekijk direct ons aanbod aan roerstaafjes

Liever eerst contact of extra advies bij het maken van een keuze? Dat is geen enkel probleem, wij voorzien u graag van het juiste advies om de beste keuze voor uw organisatie te kunnen maken. U kunt ons telefonisch bereiken via (0) 050 7200447 of via de live chat op deze pagina om ons professionele advies vragen.